Claudia Pavel: ”Baietelul meu e vegan"

/ / Modificat: 2021-04-06
Claudia Pavel: ”Baietelul meu e vegan

Cantareata Claudia Pavel a dezvaluit ca fiul sau, Noah, in varsta de 8 ani, i-a mostenit obiceiurile alimentare. El este vegan, la fel ca ea, chiar daca este in perioada de crestere.

“Sunt vegana si eu si copilul meu. Lui Noah nu-i place carnea. El asa a ales. Eu am fost vegana si pe timpul sarcinii si probabil ca s-a transmis acest obicei. Cand m-am intors din America in Romania cu copilul, bunica a inceput sa-i dea carne, branza, sa creasca mare. Dar el a refuzat, i-a fost chiar rau, e alergic la multe lucruri. Mananca mult avocado, fructe de padure, branza de caju, paine integrala fara drojdie. Bea doi litri de suc natural pe zi“, a povestit solista la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

A luptat foarte mult pentru custodia copilului 

Claudia Pavel isi creste singura copilul si a luptat foarte mult pentru custodia lui dupa ce s-a despartit de jucatorul de baschet american Jeremy Lewis. Cei doi nu au fost casatoriti, iar relatia lor a durat cativa ani. Artista a locuit  timp de doi ani, 2011 - 2013 in America.

Fostii socri ai cantaretei sunt persoane instarite, care detin un lant de 20 de restaurante. Claudia s-a razboit prin tribunale cu Jeremy Lewis pentru custodia fiului lor. Parintii lui Jeremy au acuzat-o chiar de rapirea copilului, dupa ce vedeta l-a adus in Romania. Dupa incident, Cream i-a intentat americanului proces de custodie, baiatul ramanand cu ea. De atunci, relatia dintre Cream si tatal copilului ei e aproape inexistenta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre