Claudia Patrascanu, divort cu scandal: "Copiii mimeaza scene intime cu papusi”

/ / Modificat: 2021-02-17
Claudia Patrascanu, divort cu scandal:

Claudia Patrascanu (42 de ani) si Gabi Badalau (33 de ani) isi arunca acuzatii grave. Artista il acuza pe tatal copiilor sai ca micutii ar fi asistat la scene intime. Cantareata a povestit in cadrul unei emisiuni TV ca la intoarcerea din ultima vizita la tatal lor, copiii au povestit lucruri socante si au facut gesturi ciudate.

Din spusele Claudiei Patrascanu, minorii ar fi mimat cu papusile gesturile facute de tatal lor, la care ei au fost martori.Pentru a-si sprijini aceste acuzatii, Claudia sustine ca ar avea si probe, printre care filmari si inregistrari cu cei mici in care explica cu mult prea mult lux de amanunte cele vazute in perioada in care se aflau in compania tatalui lor.

“La ora 8 dimineata sunt in fata institutiilor: la Procuratura si la Politie. La Protectia Copilului mi-au spus ca mint copiii. Vreau sa fie chemat tatal, sa spuna ce s-a intamplat. De ce copiii vin si povestesc lucruri? Sunt dispusa sa-l astept pe Ministrul Justitiei sa vina sa rezolve cazul”, a declarat, disperata de intreaga situatie, Claudia Patrascanu, la Xtra Night Show.“Acest om vine agitat si isi ia copiii. Vine drogat sa ia copiii. Sunt probe la dosar. Vine cu tot felul de soferi dubiosi dupa el, din anturajul lui. Omul cu care a venit ultima oara sa ia copiii e prieten cu Bianca si fostul ei sot, Alex Bodi. El nu are carnet. El este un pericol!"

“Copiii mei povestesc niste actiuni din zona sexuala, niste perversiuni sexuale. Copiii vin socati, au ajuns copiii sa mimeze cu papusi ce se intampla acolo. Aceste pastile i-au nenorocit mintea. El e dependent, el intra in sevraj. Nu mai stie de capul lui. El, cand a facut testul, a stat doua zile si nu a luat nimic. Asa a iesit negativ. De trei luni se intampla lucrurile astea”, a mai spus aceasta.

Gabi Badalau a raspuns acuzatiilor grave ale sotiei sale si a cerut sa i se opreasca microfonul Claudiei. 

“Printre multele lucruri inventate, a venit acum aceasta acuzatie. Am fost la o clinica privata, am facut testul. Am mutat procesul de la Giurgiu la Bucuresti. Nici aici judecatorii nu sunt buni. Protectia copilului i-am mituit, judecatorii i-am mituit. Ma duc la IML, cer test din firul de par, iar doctorul de acolo imi spune ca nu se face in Romania. I-am spus Claudiei ca il fac in Germania sau la Viena, dar daca iese testul negativ, sa ma lase sa plec in Dubai cu copiii, sa-mi dea procura. Nu a vrut. Ce vrea sa mai fac? Sa ma testez zi de zi? Carnet de conducere am, vin cu sofer ca sa ma joc cu copiii in spate in masina. Copiii isi doresc sa stea la mine, nu mai vor la ea”, a declarat Gabi Badalau, la Antena Stars.

Articole recomandate

Citeste si despre