Claudia Patrascanu: Copiii au fost luati de catre tatal lor de acasa, fiind iar sub influenta substantelor

/ / Modificat: 2021-02-16
Claudia Patrascanu: Copiii au fost luati de catre tatal lor de acasa, fiind iar sub influenta substantelor

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau au repornit scandalul weekendul trecut. Cantareata il acuza pe tatal copiilor sai ca s-a urcat la volan, impreuna cu cei doi baieti, sub influenta unor substante interzise. 

"Am tot asteptat si astept in continuare sa sesizeze autoritatile acestui stat, ceea ce se intampla cu doi copii minori si mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021, ora 17.00, copiii au fost luati de catre tatal lor de acasa, fiind iar sub influenta substantelor si asta nu este pentru prima data. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent,agresiv vizavi de mine si mama mea, in momentul in care i-am sugerat sa le puna copiilor centura de siguranta. Nu a dorit sa faca acest lucru, afirmand ca nu e treaba mea, ca unul e Badalau!", a scris Claudia pe pagina sa de socializare. 

Cantareata spune ca Gabi Badalau are inca o relatie cu Bianca Dragusanu. Mai mult, cei doi ar fi avut conversatii indecente in fata copiilor. 

"Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei il chemau disperati acasa pe tatal care nu era de gasit. Duminica,ora 18.30..... copiii s-au intors la domiciliu, socati, povestindu-mi ceea ce s-a intamplat in acel weekend: Tatal avea conversatii video cu Bianca, dar si cu copiii mei, care nu si au dorit sa o vada, insa au fost fortati de tatal lor. Pe tot parcursul drumului de intoarcere Bucuresti-Constanta, tot aceste doua personaje, de fata cu doi copii minori, au purtat discutii indecente, copiii venind marcati si punandu-mi intrebari.  

S-au facut doua teste antidrog cum a vrut G. Badalau pentru a da bine in presa si ochii tarii, dar nimeni nu se gandeste ca acesti doi copii minori sunt pusi in pericol chiar de tatal lor si anturajul dubios in care se invarte. Oameni ai statului asta roman, va implor ca mama, ganditi-va sa luati masuri pentru acesti doi copii minori, ganditi-va la educatia lor.... eu am depus la dosar teancuri de dovezi, probe si nu le luati in seama?!

Testul antidrog l-am cerut din FIRUL de PAR, in permanenta este sub influenta acestor substante si ar trebui sa va sesizati cand o mama sau copiii vin si povestesc situatii grele. Daca se intampla ceva cu acesti doi copii, cine raspunde in tara asta?   Se intampla atatea in aceasta tara si nimeni nu face nimic doar pentru ca exista acest Badalau? 

Copiii mei nu mint niciodata, dar o doamna psiholog de la Protectia Copilului sustine acest lucru si care acum cateva luni mi-a spus ca s-a sunat de mai SUS,sa nu mai fie deranjat fiul lui Badalau!  Tot aceasta doamna psiholog a permis tatalui sa ma jigneasca sub privirea dumneaei.... copiii acestia au nevoie de ajutor si voi face tot ce-mi sta in putere pentru  educatia si siguranta lor. Luati in serios cazul meu, eu tot astept! Cred in Dumnezeu si sper sa iasa la suprafata tot adevarul, dar acesti copii au nevoie de ajutor si protectie!  Va rog ,faceti ceva!", a fost mesajul cantaretei. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre