Cine sunt parintii Emmei Raducanu si cu ce se ocupa. Totul despre familia castigatoarei US Open 2021

/ / Modificat: 2021-09-14
Cine sunt parintii Emmei Raducanu si cu ce se ocupa. Totul despre familia castigatoarei US Open 2021

 Emma Raducanu este numele care s-a auzita foarte des in ultimele zile. Pe jumatate romanca, sportiva este acum un fenomen dupa ce a reusit sa castige trofeul de la US Open 2021. 

Tanara locuieste in Marea Britanie, iar parintii sai au facut sacrificii uriase pentru ca fata lor sa ajunga la aceasta performanta. 

Nascuta in Toronto, Canada, din tata roman si mama chinezoiaca, Emma a ajuns in Marea Britanie dupa ce parintii sai au decis sa se mute in aceasta tara pe cand ea avea doar cativa anisori. 

Emma a tinut pentru prima oara racheta de tenis in mana la vârsta de doar cinci ani. Cel care a ajutat-o enorm sa continue o cariera in tenis a fost chiar tatal sau, Ion Catalin Raducanu, in varsta de 50 de ani. 

Emma Răducanu locuiește împreună cu părinții săi într-o casă din Bromley, Kent, în sud-estul Londrei, pe o străduță liniștită, departe de traficul aglomerat din centrul metropolei. Pe perioada pandemiei, Emma s-a antrenat zilnic impreuna cu tatal sau in curtea casei. 

Tatal Emmei este un om foarte respectat in cartierul in care locuieste. El lucreaza ca director financiar al asociației de proprietari unde locuiește. De asemenea, mama sa, Renee Răducanu, are și ea un job tot în domeniul finanțelor.

Vecininilor familiei Răducanu nu le vine nici acum să creadă că fetița simpatică de lângă ușa lor s-a transformat, peste noapte, într-o sportivă de talie mondială.

”Ea și tatăl ei băteau mingea de la unul la altul, în mijlocul străzii. Bine că nu i-a lovit vreo mașină. Probabil că din cauza pandemiei de COVID-19, terenurile de antrenament erau închise, așa că a trebuit să improvizeze. Era afară în fiecare zi și se antrana cu tatăl ei, Ian. Sunt o familie adorabilă și sunt foarte mândră și încântată că se descurcă atât de bine. Întreaga stradă e mândră de ea! Cu toții îi ținem pumnii la fiecare meci””, a povestit o vecină a Emmei Răducanu pentru Daily Mail.

Articole recomandate

Citeste si despre