Cine o ajuta pe Kate Middleton cu copiii in perioada de recuperare dupa operatia abdominala. Femeia pe care o plateste cu o suma colosala

/ / Modificat: 2024-03-04
Cine o ajuta pe Kate Middleton cu copiii in perioada de recuperare dupa operatia abdominala. Femeia pe care o plateste cu o suma colosala

 

Printesa de Wales se "bazeaza" pe bona ei in timp ce se recupereaza dupa operatia abdominala - ajutorul Mariei Borrallo fiind "nepretuit" in aceasta perioada dificila, a declarat un expert regal.

Kate, in varsta de 42 de ani, este o mama foarte descurcareata, dar va trebui sa se 'odihneasca cat mai mult posibil' - iar contributia Mariei va fi importanta pentru ca William sa isi poata relua indarorile regale, a adaugat Richard Fitzwilliams.

Kate a parasit The London Clinic dupa 14 zile si s-a intors acasa la sotul ei si cei trei copii. 

Printul William isi va asuma responsabilitati parentale suplimentare si si-a eliberat agenda de sarcini oficiale pe durata recuperarii, sustinandu-si sotia si revenind la angajamente publice doar dupa ce aceasta isi va mai reveni.

De asemenea, familia este sprijinita de personalul lor, inclusiv de bona loiala, Maria Teresa Turrion Borrallo, al carei rol ar putea fi crucial in urmatoarele saptamani.

Dl Fitzwilliams a declarat ca Kate a inceput ceea ce toata lumea spera ca va fi o recuperare completa, dar a adaugat ca va fi o "convalescenta" lunga.

"William va fi alaturi de ea si va renunta la indatoririle regale atata timp cat va considera ca este necesar. El si-a pus intotdeauna familia pe primul loc", a spus el.

"Pregatirea ei la prestigiosul Norland College din Bath, unde a invatat o mare varietate de aptitudini si sa lucreze ore indelungate daca este nevoie, va fi deosebit de utila in timpul saptamanilor cruciale pentru recuperarea lui Catherine.

Platita regeste de Kate si William 

Maria Teresa Turrion a fost angajata de Kate si William in 2014 pentru a-i ajuta sa aiba grija de printul George cand acesta avea opt luni. Ea are acum grija si de printesa Charlotte si de printul Louis. Presa britanica a aflat ca femeia este platita anual cu suma de 120.000 de lire sterline, o remuneratie frumusica.

Ea a locuit cu familia la Palatul Kensington, dar cand s-au mutat in Adelaide Cottage, in Windsor's Home Park, a incetat sa mai locuiasca cu ei, desi a continuat sa aiba grija de copii in timp ce locuia la o alta proprietate.

Bona copiilor a facut o pregatire speciala pentru acest rol

Maria Borrallo s-a nascut la Madrid, dar a crescut in Palencia, in nordul Spaniei.

A absolvit prestigioasa scoala de bone Norland College si se spune ca a fost poreclita Santa - sfanta in spaniola - de catre cei apropiati cand era mica.

Studentii institutiei sunt cunoscuti pentru uniformele lor distinctive si sunt instruiti in toate aspectele legate de ingrijirea copiilor pe parcursul celor trei ani de studii.

Pregatirea costa in total 36.000 de lire sterline, iar colegiul din Bath a adaugat la programul de studii cursuri de arte martiale si de pilotaj de cascadorii pentru a raspunde nevoilor clientilor moderni - multi dintre ei fiind celebritati si persoane foarte bogate.

Bonele sunt, de asemenea, instruite cum sa se descurce cu paparazzi si sunt duse la circuitul de curse Castle Combe Racing Circuit din Wiltshire pentru a-si perfectiona abilitatile de conducere si pentru a invata cum sa conduca la mare viteza in orice conditii meteorologice.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton copii Recuperare

Articole recomandate

Citeste si despre