Cine este Aris, fiul Andreei Esca? De ce nu vrea sa devina cunoscut precum sora sa, Alexia

/ / Modificat: 2020-07-22
Cine este Aris, fiul Andreei Esca? De ce nu vrea sa devina cunoscut precum sora sa, Alexia

Andreea Esca a vorbit de curand despre problemele de sanatate pe care le-a avut familia sa in urma infectiei cu coronavirus. Vedeta a marturisit ca atat ea, sotul sau, cat si fiul ei, Aris, au fost depistati pozitiv cu COVID-19. 

Aris este un pusti foarte discret si foarte rar a aparut in public, alaturi de mama sa. In schimb, Alexia, sora lui Aris, este mereu in lumina reflectoarelor si in centrul atentiei. Fratele Alexiei Eram a marturisit ca viata sa este una perfect obisnuita.

De ce nu ii place sa apara in public? 

Intr-un interviu acordat interviu pentru paginadepsihologie.ro despre viata sa de adolescent. Totodata, tanarul a marturisit cum este sa fii fiul unor celebritati. Aris a marturisit ca este pasionat de economia sociala si ii place sa iasa impreuna cu prietenii. Se intelege foarte bine cu rosa lui Alexia, insa nu doreste sa se implice in viata publica. 

Aris este clasa a X-a si recunoaste ca cel mai de pret lucru l-a invatat de la parintii sai. Acesta a povestit ca in familia sa a fost educat sa fie politicos, dar si sa aleaga sa faca ce ii place.

"Vreau sa spun ca pentru mine, parintii mei sunt ca orice alti parinti, nu conteaza ca sunt mai cunoscuti decat altii, si nu imi place cand mi se tot spune asta cu „parintii tai cunoscuti. Ce am invatat de la ei? Sa fiu politicos si sa fac ce imi place, a declarat Aris Melkior.

Totodata, tanarul considera ca adolescenta este o perioada plina de distractie. Aris a raspuns mai multor intrebari in cadrul interviului si a povestit despre valorile sale. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre