Cine este Ana-Maria Margean, micuta cu voce de aur de la "Romanii au talent"

/ / Modificat: 2021-03-01
Cine este Ana-Maria Margean, micuta cu voce de aur de la

Ana-Maria Margean este concurenta care pur si simplu a lasat aproape o Romanie intreaga cu gura cascata! Micuta ventriloaca, in varsta de 11 ani, are o voce absolut superba, chiar si cu gura inchisa. 

Ana Maria Margean a venit la Romanii au Talent, impreuna cu papusa ei. Fata de doar 11 ani, a pregatit un duet muzical cu papusa, iar juratii show-ului de talente au inamarmurit cand micuta a inceput sa cante pe doua voci. 

”Arta de a vorbi fara sa iti misti buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube si am inceput sa o practic in perioada carantinei cand toata lumea era blocata in casa. Am inceput cu voci, cu exercitii de dictie si am evoluat. Am inceput sa confectionez papusi din sosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gandit ca aici este cel mai potrivit loc sa se lanseze”, a spus fetita in prezentarea sa.

Ana a afisat o seninatate uimitoare si o naturalete desavarsita. O adevarata profesionista la doar 11 ani. Andra a trimis-o direct in semifinala cu un Golden Buzz.

Micuta a povestit ca a visat multi ani sa ajunga pe scena de la Romanii au talent. 

”A fost cea mai buna zi din viata mea pana acum.Gestul Andrei este cel mai frumos martisor care mi s-a daruit vreodata”, a marturisit Ana-Maria, intr-un interviu acordat pentru protvplus.ro. 

Membrii juriului o vad pe Ana ca pe o potentiala castigatoare a sezonului 11, Romanii au Talent.

Smiley a ramas socat de talentul concurentei.

”Am senzatia ca am vazut si castigatorul editiei din al 11 lea sezon. Esti foarte talentata si performanta de a scoate sunete cu noima. Esti cel mai spectaculos numar pe care eu l-am vazut la Romanii au Talent. Bravo!”, a spus Florin Calinescu.

”Sunt oameni pe care ii vezi pe strada, te intalnesti cu ei la scara blocului, ca vecini, la scoala si nu iti imaginezi in viata ta ca oamenii aia au puterea de a face o tara intreaga sa planga, sa rada, sa ramana socata”, a mai spus Smiley.

”Micuta ventriloaca este sortita sa castige emisiunea pentru ca performanta ei e absoluta. Muzical perfect, dublu perfect pe doua cantari si papusareasa excelenta”, a mai spus Florin Calinescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre