Christian Sabbagh si-a inscris baietelul cu autism la o gradinita speciala: "Parintilor le-as spune sa nu renunte, sa caute solutii"

/ / Modificat: 2023-09-12
Christian Sabbagh si-a inscris baietelul cu autism la o gradinita speciala:

Prezentatorul TV Christian Sabbagh este tatal a patru copii, doi din fostele casnicii, iar cu actuala sotie ii are pe Georges si Anais. 

Micutul Georges are parte de mai multa atentie din partea parintilor deoarece micutul sufera de o tulburare din spectrul autist. 

Cresterea unui copil cu o astfel de afectiune este „o lupta grea si costisitoare”, recunoaste jurnalistul. Prezentatorul TV si sotia lui au decis ca Georges sa mearga la o gradinita speciala, unde exista terapeuti specializati pentru aceasta afectiune. 

„Incercam toate terapiile din lumea asta. Geo este prioritar pentru noi, el este numarul unu pentru noi in acest moment. Este inscris la o gradinita privata unde sunt specialisti, terapeuti care se ocupa de recuperare si deja vedem rezultatele. Este o lupta grea si costisitoare, chiar daca gradul lui de afectare este unul usor. Copiii cu autism sunt speciali, au o sensibilitate aparte.

Parintilor le-as spune sa nu renunte, sa caute solutii, sa intrebe specialisti, sa apeleze la ONG-uri, asociatii care fac lucruri extraordinare. Sa se informeze, sa caute ajutor specializat, sa comunice cu alti parinti aflati in aceeasi situatie si sa identifice cele mai bune solutii pentru copilul lor”, spune Christian Sabbagh pentru viva.ro.

  • Surse: viva.ro
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil autism Gradinita copii

Articole recomandate

Citeste si despre