Celine Dion, aparitie surpriza la premiile Grammy 2024! Publicul a ovationat-o pe indragita artista, diagnosticata cu sindromul persoanei rigide

/ / Modificat: 2024-02-05
Celine Dion, aparitie surpriza la premiile Grammy 2024! Publicul a ovationat-o pe indragita artista, diagnosticata cu sindromul persoanei rigide

Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, la gala Premiilor Grammy 2024! Artista, diagnosticata cu o tulburare neurologica rara si incurabila, a prezentat trofeul pentru „Albumul anului”, care i-a revenit lui Taylor Swift, relateaza revista People.

Aparitia ei pe scena galei a fost intampinata cu ovatii din partea multimii de vedete prezente la ceremonie.

„Va multumesc tuturor! Si eu va iubesc. Sunteti toti foarte frumosi! Cand spun ca ma bucur sa fiu aici, chiar o spun din inima. Cei care au fost suficient de binecuvantati sa fie aici, la Premiile Grammy, nu trebuie sa ia niciodata de buna dragostea si bucuria extraordinara pe care muzica le aduce in vietile noastre si ale oamenilor din intreaga lume.

Iar acum imi face o mare bucurie sa prezint un premiu Grammy care mi-a fost inmanat de doua legende, Diana Ross si Sting, in urma cu 27 de ani”, a spus Celine Dion inainte de a-i oferi lui Taylor Swift premiul „Albumul anului”, pe care ea l-a castigat pentru prima data in urma cu 27 de ani pentru albumul „Falling into you”.

Albumul „Midnights” i-a adus cantaretei americane Taylor Swift premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului. Ea a intrat astfel in istoria galei Grammy Awards, devenind prima persoana din lume care a castigat de patru ori premiul pentru albumul anului, considerat cel mai important trofeu atribuit la aceasta ceremonie.

Revenind la Celine Dion, aceasta a castigat de-a lungul carierei sale, cinci premii Grammy. Artista a obtinut primul trofeu Grammy in 1992 si a fost nominalizata de 16 ori in total. Celine a fost diagnosticata in 2022 cu o tulburare neurologica rara si incurabila, sindromul persoanei rigide. Ea urmeaza sa lanseze un film documentar intitulat „I Am: Celine Dion”, in care va oferi detalii despre lupta sa cu boala si va incerca sa creasca gadul de constietizare asupra acestei afectiuni nemiloase.

„Acesti ultimi ani au reprezentat o provocare pentru mine, calatoria de la descoperirea bolii mele pana la invatarea modului in care pot sa traiesc cu ea si sa o gestionez, dar (si dorinta de) a nu o lasa sa ma defineasca. Pe masura ce drumul catre reluarea carierei mele artistice continua, mi-am dat seama cat de dor mi-a fost de ea, sa-mi pot vedea fanii. In aceasta absenta am decis ca vreau sa documentez aceasta parte a vietii mele, sa incerc sa cresc nivelul de constientizare asupra acestei afectiuni putin cunoscute, pentru a-i ajuta pe altii cu acelasi diagnostic”, a declarat Celine Dion despre acest proiect, potrivit Digi24.

  • Sursa: people.com, digi24.ro, libertatea.ro
  • Foto: Instagram @celinedion

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre