Ce spune sotia lui Dani Otil despre al doilea copil. Cum s-a schimbat viata ei de cand a devenit mama

/ / Modificat: 2023-04-18
Ce spune sotia lui Dani Otil despre al doilea copil. Cum s-a schimbat viata ei de cand a devenit mama

Dani Otil si sotia lui, Gabriela, sunt parintii unui baietel de un an si jumatate care le face viata mai frumoasa, dar ii si solicita la maximum. Cei doi fac tot posibilul sa gaseasca timp unul pentru celalalt si sa nu renunte la micile bucurii pe care le au in calitate de cuplu, iar pentru asta au fost nevoiti sa schimbe 6 bone.

Gabriela Otil a dat recent un interviu in care a povestit prin ce aventuri a trecut pana sa gaseasca persoana porivita pe mainile careia sa isi lase copilul, dar si cat de mult s-a schimbat viata ei dupa nastere. Tanara mamica a incercat sa nu isi neglijeze nici cariera de model, dar nici relatia cu sotul, dupa venirea pe lume a micutului Tiago. A fost o provocare sa imbine toate activitatile, cu atat mai mult cu cat baietelul este dependent de ea. Lucrurile s-au asezat in viata lor dupa ce au gasit, in sfarsit, o bona potrivita pentru fiul lor. Aceasta, impreuna cu mama Gabrielei se ocupa de baietel atunci cand parintii lui nu sunt acasa.

„Noi avem bona! In sfarsit am gasit si bona. Eu sunt acasa in mare parte, cam toata ziua, iar cand nu este bona, ma mai ajuta mama mea. Este o armata de oameni in jurul lui! Suntem la a sasea bona! Nu noi am fost pretentiosi, bonele, in schimb, da. Am avut niste probleme cu ele, dar acum suntem bine”, a marturisit Gabriela, pentru ciao.ro

Desi primeste frecvent intrebarea despre al doilea copil, Gabriela Otil recunoaste ca, deocamdata, nu se simte pregatita sa isi mareasca familia. Tiago este extrem de solicitant, iar fotomodelul inca se obisnuieste cu statutul de mama. A facut numeroase schimbari in viata ei dupa nasterea copilului, iar deocamdata spune ca nu se gandeste sa ii ofere un fratior sau o surioara.

„Nu mai sunt eu pe primul loc, inainte eram egoista, acum nu mai sunt. Tiago este pe primul loc si apoi sotul meu. Nu mai calatorim atat de mult, nu mai suntem plecati, stam mai mult pe acasa, facem activitati cu bebelusul, imi lipsesc calatoriile si somnul de noapte.

El inca se trezeste de 2-3 ori noaptea si nu vrea pe nimeni altcineva langa el, decat pe mine. Deocamdata nu mai am curaj sa mai fac un copil. Eu sunt singura la parinti si intotdeauna am spus ca imi doresc macar doi copii pentru ca este greu sa fii singur, dar ne mai gandim putin. Poate pe viitor va veni si un al doilea copil, acum sigur nu!”, a mai povestit sotia lui Dani Otil pentru aceeasi sursa.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Vedete copii Dani Otil

Articole recomandate

Citeste si despre