Ce sfaturi i-a dat Stefan Banica Jr fiului sau, la inceput de cariera. Radu Stefan tocmai a absolvit facultatea

/ / Modificat: 2023-07-24
Ce sfaturi i-a dat Stefan Banica Jr fiului sau, la inceput de cariera. Radu Stefan tocmai a absolvit facultatea

Radu Stefan Banica, fiul cel mare al lui Stefan Banica Jr, tocmai a terminat facultatea. Baiatul a mostenit talentul de la tatal si bunicul sau si imbina actoria cu muzica, fiind extrem de talentat. Radu Stefan a absolvit UNATC cu o nota mare, dar nu ia vacanta deocamdata, pentru ca se pregateste sa dea admitere si la master. Tanarul a declarat, intr-un interviu pentru Playtech.ro, ca va fi un examen destul de dificil, concurenta fiind foarte mare si locurile intr-un numar redus.

Pe langa admiterea la master, Radu Stefan Banica cocheteaza si cu muzica. La fel ca tatal si bunicul sau, baiatul imbina cele doua domenii, iar in curand urmeaza sa isi lanseze prima melodie. El a povestit ca ambii sai parinti il sustin si ca i-au dat sfaturi pretioase, la inceput de drum.

„Am invatat si ma bucur ca am terminat facultatea pe o nota pozitiva, adica 9,20, dar pentru mine nu a contat nota, cat a contat cu ce am ramas. Si acum ma pregatesc pentru masterat in Actorie. Sunt 10 locuri pe tara, deci concurenta e mare. Admiterea e in septembrie si sunt mai multe probe: monolog, moment artistic, cred ca este si ceva de scris, inca nu stiu, nu s-au afisat.  As fi putut sa aprofundez si mai mult materia, au fost multe la mijloc.

Saptamana viitoare lansez primul meu single, asa ca vara asta va fi doar muzica si deabia astept.  E o piesa de vara, de dans, pe 26 iulie o lansez, deabia astept sa o ascultati. Se numeste “Tu”. Tata mi-a spus sa nu fiu o forma fara continut si sa fiu asumat. Mama mi-a zis sa raman cu picioarele pe pamant”, a povestit tanarul.

Cat despre familie, baiatul are o relatie foarte buna cu ambii frati ai sai, Violeta si Alexandru. Daca mezinul are numai 4 ani, de Violeta il despart doar cativa ani, motiv pentru care cei doi sunt foarte apropiati. Fiica lui Stefan Banica si a Andreei Marin isi doreste sa studieze peste hotare, iar fratele ei o sprijina in acest demers si spune ca ii intelege motivatia:

„Da, cred, mai are 2 ani pana atunci, o sustin. Am vorbit despre treaba asta, pentru mine a fost de la sine inteles, nu am nevoie sa imi dea explicatii. Eu o sustin, pentru ca si eu mi-am dorit la randul meu”.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stefan banica jr Stefan banica baietel

Articole recomandate

Citeste si despre