Ce se intampla cu personajul Geanina din Las Fierbinti, dupa ce Anca Dumitra va naste: ”Imi doresc sa fac asta”

/ / Modificat: 2024-06-06
Ce se intampla cu personajul Geanina din Las Fierbinti, dupa ce Anca Dumitra va naste: ”Imi doresc sa fac asta”

 

Actrita Anca Dumitra este insarcinata in sase luni si urmeaza sa isi tina in brate bebelusul in curand. Indragita interpreta a personajului Geanina din serialul Las Fierbinti a vorbit recent despre sarcina, dar si despre ce se va intampla cu cariera ei. 

Anca Dumitra face planuri pentru nastere

Anca Dumitra si-a luat prin surprindere fanii, in urma cu cateva saptamani, cu vestea ca este insarcinata. Cea care o interpreteaza pe Geanina in serialul de comedie Las Fierbinti a preferat sa fie discreta si a dat vestea ca asteapta un copil destul de tarziu, alegand sa se bucure de aceasta parioada doar alaturi de persoanele apropiate. 

De curand, actrita de la Pro TV a fost invitata intr-o emisiune TV, in care a vorbit despre perioada sarcinii, dar si despre planurile de viitor. Anca se bucura din plin de aceasta noua etapa din viata ei si incearca sa ia lucrurile asa cum vin, fara sa puna prea multa presiune pe ea. 

”Mi-as dori, asa, intr-un anumit fel sa fiu. Insa sunt deschisa sa ma observ. Pentru ca nu stii, n-ai fost niciodata intr-o situatie de genul acesta, dar imi doresc din tot sufletul sa crestem impreuna un copil sanatos, voios, un om bun. Asta e scopul major. Stiu ca o sa fie greu. Toata lumea imi zice ca o sa fie dificil. Cel putin primele saptamani, primele luni, pana te acomodezi. Si e absolut firesc sa fie asa. Dar pe de alta parte, nici nu vreau sa pornesc la drum cu preconceptii, vreau sa fiu pe cat se poate de deschisa. Si sa am incredere. Si in instinctul meu si in sotul meu si in bebele nostru… ca vom face echipa buna”, a spus Anca Dumitra, la Pro TV. 

Ce se intampla cu serialul 

Actrita joaca in serialul de comedie Las Fierbinti de ani buni, fiind unul dintre cele mai indragite persoanje. Asa se face ca, atunci cand a anuntat ca este insarcinata, multi dintre fanii ei s-au intrebat ce se va intampla cu personajul ei, dupa ce va naste. Vedeta nu a stabilit cat de lunga va fi pauza pe care o va lua dupa nastere, insa si-a asigurat fanii ca nu va lipsi foarte mult. Sezoanele serialului se filmeaza in anumite perioade, iar episoadele sunt difuzate ulterior, astfel ca viitoarea mamica ar avea timp sa se recupereze intre doua sezoane si sa revina in serial cat de curand. 

”Inca nu am stabilit o data precisa, ca voi sta trei saptamani, o luna, sase luni. Nu poti sa stii pentru ca intotdeauna este, in principal, de bebe, de tine… cum manageriezi totul. Sper din tot sufletul sa fiu echilibrata si sa stiu exact ce sa fac, cand trebuie sa fac. Imi doresc sa fac asta”, a mai declarat actrita.

”Acum, ce vad oamenii pe post de marti pana joi, este sezonul pe care noi tocmai ce l-am terminat de filmat. Respectiv, acum trei saptamani, cam asa. Astfel incat, un pic am filmat cu burtica, nu se vedea asa tare. Plus ca, fiind mai frigut mai puneam o gecuta si asa mai departe. Din punctul asta de vedere, suntem in pauza acum. Doar ce am terminat acum. Mai departe, vedem. Dar stati cu ochii pe noi. Ca cine stie?! Nu fuge nicaieri, ce-i drept. Poate, stiu eu, mai lipseste o saptamana, doua. Se duce putin la studii”, a concluzionat viitoarea mamica.

 

 

 

Taguri Actrite, actori, cantareti Dupa nastere Anca dumitra

Articole recomandate

Citeste si despre