Ce se intampla cu fiica Ronei Hartner dupa moartea artistei

/ / Modificat: 2023-12-01
Ce se intampla cu fiica Ronei Hartner dupa moartea artistei

Actrita Rona Hartner s-a stins la 50 de ani, dupa o lupta grea cu boala nemiloasa. Stabilita de ani buni in Franta, artista a fost readusa in tara pentru a fi inmormantata alaturi de tatal si bunicii ei, chiar pe 1 Decembrie, la Cimitirul Bellu Catolic din Bucuresti. La funeralii a fost prezenta si fiica Ronei, in varsta de 15 ani, dar si tatal acesteia, dansatorul argentinian Rocco Sedano.

Rita Sumalya este de neconsolat dupa moartea prematura a actritei. I-a fost alaturi in ultima perioada din viata si inclusiv in ultimele sale clipe, iar acum toata lumea se intreaba ce se va intampla cu fiica Ronei Hartner. Unii s-ar astepta ca tatal absent pana acum din viata ei sa incerce sa o ia in intretinere, insa se pare ca soarta fetei este deja stabilita.

Cine va avea grija de Rita Sumalya

Bolnava de mai multi ani, Rona Hartner s-a asigurat ca nimic nu ramane la voia intamplarii, daca pierde lupta cu maladia. Si-a dorit forte mult ca Rita Sumalya sa ramana in apartamentul lor din Franta si, pentru ca este inca minora, va fi in grija fratelui actritei, Reon, si a mamei lor, Sabina.

"Cel putin deocamdata, Rita Sumalya ramane in Franta, unde e casa ei, unde sunt prietenii ei, alaturi de unchiul ei, Reon, si de bunica Sabina, care vor face tot posibilul s-o ajute material si emotional" a dezvaluit Dana Cristescu, impresara Ronei Hartner timp de 14 ani, potrivit Playtech.

Ce semnificatie are numele Rita Sumalya

Rona Hartner si-a dorit ca fiica ei sa aiba un nume deosebit, care sa o ajute sa nu uite niciodata care sunt radacinile sale.

"Am vrut sa ii dau un nume quechuan ca sa nu isi uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan de unde vine strabunica ei din partea tatalui. Am ales Sumalya, care inseamna lumina frumoasa si pe urma i-am pus si numele sfintei mele preferate, Sfanta Rita, si atunci are cele doua nume", povestea regretata actrita.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rona Hartner

Articole recomandate

Citeste si despre