Ce se intampla cu fetitele Alinei Sorescu, la un an de la divort: „Voi lupta pana la capat”

/ / Modificat: 2023-03-15
Ce se intampla cu fetitele Alinei Sorescu, la un an de la divort: „Voi lupta pana la capat”

Alina Sorescu trece prin momente dificile, dupa ce instanta a luat o hotarare in privinta celor doua fetite pe care artista le are cu Alexandru Ciucu. De mai bine de un an, cei doi sunt in proces de divort, iar unul dintre lucrurile pe care le au de stabilit in instanta este custodia fetitelor. La scurt timp dupa ce au depus actele de divort, Alexandru Ciucu a cerut, printr-o ordonanta presedintiala, ca fetitele sa ii fie incredindate lui, pana la finalizarea divortului.

In prima instanta, magistratii au respins cererea, iar micutele au ramas sa locuiasca alaturi de mama lor. Avocatul designerului a atacat decizia, iar acum magistratii au ajuns la o noua concluzie. Instanta a decis ca fetitele cuplului, in varsta de 9 si, respectiv 6 ani, sa locuiasca o saptamana la mama, o saptamana la tata.

Decizia a nemultumit-o profund pe Alina Sorescu, care spune ca un astfel de stil de viata le-ar putea bulversa foarte tare pe cele mici si le-ar putea afecta pe mai multe planuri. Artista a publicat pe retelele sociale un mesaj amplu cu privire la decizia instantei, care nu este definitiva, si a spus ca va face apel pentru ca fetele sa ramana in grija ei, ca si pana acum, iar tatal sa se poata implica atat cat doreste.

„A fost un an greu cu procese si ordonante si incerc cu toata fiinta mea sa raman demna in demersul meu de a avea si eu si fetele o viata linistita. Solutia pronuntata astazi de instanta este ca fetitele sa stea o saptamana la mama si o saptamana la tata. Voi lupta de aceasta data eu pana la capat si voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetite, pentru a le creste intr-un mediu stabil, asa cum le-am crescut de cand le-am nascut.

Nu va fi usor, pentru ca tatal lor si-a schimbat cu totul atitudinea fata de copii in acest an si cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetitele sa nu fie plimbate dintr-o parte in alta pana la 18 ani, pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emotional si afecta procesul educational si de crestere. Am permis tatalui sa se implice din momentul in care si-a aratat disponibilitatea, dar trebuie insa sa ne gandim ca sunt fetite de 9 si 6 ani, ca au nevoie de stabilitate si pastrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul scolar. Sper ca judecatorii sa inteleaga ca acest program nu este bun pentru orice copil si in orice conditii”, a transmis cantareata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Divort parinti Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre