Ce salariu incaseaza lunar bona filipineza de la Andra si Catalin Maruta

/ / Modificat: 2021-07-11
Ce salariu incaseaza lunar bona filipineza de la Andra si Catalin Maruta

Atunci cand vine vorba despre copiii lor, Andra si Catalin Maruta nu se zgarcesc. Eva si David sunt inscrisi la scoli particulare, iar pentru ingrijirea lor au angajat o bona filipineza, careia ii platesc un salariu urias. 

Surse din preajma cuplului au marturisit ca suma pe care o incaseaza lunar bona filipineza de la Andra si Catalin este de 2000 de euro. Aceasta este foarte dedicata copiilor si chiar s-a mutat în casă cu familia. Femeia a fost repede îndrăgită de Andra şi Cătălin, motiv pentru care au învăţat-o să vorbească româneşte. Dar şi ea are obligaţia de a vorbi cu micuţul David (3 ani) doar în limba engleză.

„Bona filipineză face deja parte din familie şi este mai mereu prezentă alături de soţii Măruţă. Se înţelege bine cu David şi, de multe ori când ies în parc, se joacă împreună", a povestit sursa.

Bona filipineza s-a integrat in familia Maruta si Andra a marturisit ca femeia chiar face parte din familie. 

„Am aceeași bonă de cinci ani în casă, e filipineză și face deja parte din familia noastră. L-a îngrijit prima dată pe David. Acum este bonă pentru amândoi, dar se ocupă mai mult de Eva acum. Numai cand băiețelului meu îi este foarte dor de ea și îi zice „hai stai și cu mine puțin”, atunci eu rămân cu fata și stă ea cu fiul meu”, a spus artista în urmă cu cinci ani.

Cum s-au descurcat in perioada pandemiei 

In perioada pandemiei, familia Maruta a petrecut mult timp impreuna. A fost o provocare, iar Andra a marturisit ca a descoperit ca are o rabdare de fier. 

„A fost o perioadă atipică, dar, pe de altă parte, nicio zi nu semăna cu cealaltă nici înainte de această situație. Meseriile noastre și viața de familie cu doi copii ne făceau să evităm complet monotonia. Starea de urgență a fost o nouă provocare și ne-am adaptat rapid. Eu am mers la studio în fiecare zi, fiind și persoana desemnată pentru cumpărături, iar Andra a rămas acasă cu Eva și David care au făcut școală online și s-au jucat foarte mult. Timpul a trecut foarte repede pentru noi, iar, în zilele senine, ne-am relaxat puțin în aer liber. Avem o mică grădină și ne-am bucurat mai mult decât oricând de ea! Am redescoperit că suntem uniți, că trecem peste orice. Și că eu am o răbdare de fier! (râde) Glumesc și nu prea! Unele zile au trecut mai greu, când copiii se plictisiseră de stat în casă, iar afară era ploaie, parcă nu ne mai găseam locul”, au spus cei doi soți pentru forbes.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre