O mai stii pe Raluca din trupa „Angels”? Este casatorita si are 5 copii: „O casa cu multi copii este o casa plina si de veselie”

/ / Modificat: 2023-12-19
O mai stii pe Raluca din trupa „Angels”? Este casatorita si are 5 copii: „O casa cu multi copii este o casa plina si de veselie”

Viata de parinte nu este usoara, iar misiunea de a-i multumi pe cei mici, atunci cand vine vorba despre cadouri, se amplifica cu cat vorbim despre o familie mai numeroasa. Raluca Blejusca (fosta Ciocarlan), fosta solista a trupei Angels, este in prezent mama a 5 copii, iar ingrijirea celor mici s-a transformat intr-un job full time.

Raluca ex-Angels are 5 copii si isi mai doreste unul!

Raluca a facut parte din una dintre cele mai indragite trupe romanesti in urma cu mai bine de doua decenii. Alaturi de Monica Ene a facut parte din duo-ul Angels, sub aripa lui Costi Ionita. Acesta a ascultat-o pe Raluca interpretand o piesa din repertoriul lui Celine Dion si a ramas impresionat de calitatile ei vocale.

La inceputul anilor 2000, trupa Angels se bucura de un real succes. A cunoscut succesul in muzica cu hitul intitulat „Asa-s baietii”, dupa care au urmat piese cunoscute publicului de la vremea respectiva „Zapaceste-ma” si „Toate fetitele, mainile sus”.

La scurt timp de la formare, insa, trupa Angels s-a destramat la fel cum s-a intamplat cu majoritatea trupelor formate in perioada de aur a muzicii romanesti. La decizia casei de productii Raluca a urmat o cariera solo pana la varsta de 20 de ani, cand s-a casatorit cu alesul inimii sale. Artista l-a cunoscut pe sotul sau la varsta de 15 ani, la nunta surorii sale:

„Pe sotul meu l-am cunoscut la varsta de 15 ani si jumatate, la nunta surorii mele. Ionut era cel mai bun prieten al sotului surorii mele. A fost dragoste la prima vedere pentru amandoi...La 20 de ani m-am casatorit fiindca deja nu mai putea sa ma astepte sa cresc.

Intre noi e diferenta de 6 ani si jumatate si ne iubim din ce in ce mai mult, din ce in ce mai altfel, suntem la o etapa foarte frumoasa a relatiei noastre. Avem deja 14 ani de casatorie...”, marturisea Raluca, in urma cu cativa ani.

Raluca ex-Angels a absolvit Facultatea de Asistenta Sociala- Sociologie, locuieste de cativa ani la Tulcea si este mama a cinci copii: Serafim (13 ani), Cassian (11 ani), Maria (8 ani), Emilian (7 ani) si Anastasia (mezina familiei). Artista a marturisit ca nu exclude posibilitatea de a deveni mama pentru a sasea oara:

„De multe ori ii spun sotului ca parca as mai vrea un copil. Pe al saselea. De fiecare data cand ultimul copil a implinit 2 ani si un pic, am inceput sa imi doresc din nou un alt copil. Sunt, cred, dependenta de copii.”

Raluca ex-Angels despre viata cu 5 copii: „O casa cu multi copii este o casa plina si de veselie”

Intr-un interviu mai vechi, Raluca a vorbit despre cum isi organizeaza timpul si a insistat asupra ideii ca se simte cel mai implinita cand se afla in preajma copiilor ei:

„Timpul meu este, intr-adevar, in mare parte alocat lor…Si ma rasfat in studio, cu toate activitatile mele muzicale, cu orele de canto...In ceea ce priveste munca la studio, nu e deloc usoara, dar pe mine ma relaxeaza in comparatie cu greul de a creste cinci copii. In schimb, tot maternitatea ma implineste mai mult…e….cum sa spun…epuizant de frumos…ei te storc de energie…ei te incarca la loc…".

cati copii are raluca din trupa angels

Artista a descris si cum este atmosfera de acasa alaturi de cinci copii, care sunt provocarile ce survin in viata de zi cu zi:

„O casa cu multi copii este o casa plina si de veselie, dar si de mici certuri, conflicte care izbucnesc asa, deodata, de la orice lucru minor. Eu trebuie in permanenta sa gasesc solutia potrivita de a iesi din incurcatura. Dar, de multe ori, ii las si pe ei sa isi rezolve conflictele, pentru ca astfel se maturizeaza, isi inteleg mai bine limitele si crestem din toate punctele de vedere cu totii impreuna...”

Cum arata sarbatorile pentru Raluca ex-Angels si familia sa

Intr-un interviu acordat recent, artista a recunoscut ca este solicitant din punct de vedere financiar, mai ales atunci cand trebuie sa cumpere cadouri pentru toti cei 5 copii ai sai.

Desi incearca sa se organizeze cat mai bine, Raluca spune ca, de cele mai multe ori, tot pe ultima suta de metri rezolva problema cadourilor. Copiii sai au varste si preocupari diferite, fiind in clasa zero, a doua, a patra a saptea si, respectiv, a opta.

„Au fost si alergaturi pentru Mos Nicolae, cu hainute, dulciuri si jucarele, carticele…si acum ne pregatim de venirea lui Mos Craciun. La Anastasia va veni Mosul si acasa, dar si la serbare, la clasa, la Emilian, la fel, la Maria se va organiza Secret Santa. Si ceilalti il asteapta acasa pe Mosul, care va veni incarcat cu de toate, ca in fiecare an. Mi-e destul de greu sa ma organizez cu atatea si de multe ori Mosul alearga pe ultima suta de metri, ca sa ia de toate".

Care e cea mai mare provocare? Ati ghicit: ascunsul cadourilor.

"De cele mai multe ori, Mosul le lasa in masina, si, pe la ora 3.00 dimineata, merge sa le ia, si sa le puna sub brad… Dar, Slava Domnului, mi-am invatat copiii destul de modesti si stiu sa se bucure si de cele mai mici jucarele, si de altele, mai scumpe!”, a povestit solista, pentru Playtech.

Artista tine foarte mult sa le insufle copiilor si partea spirituala a Craciunului, nu doar pe cea legata de cadouri.

„Noi, ca parinti, incercam sa ne facem datoria, cat putem de bine, pentru ca ei sa fie bucurosi, sa nu le lipseasca nimic material. Ne gandim si la partea spirituala, pentru ca, de fapt, Craciunul inseamna Nasterea Domnului si vom merge la duhovnicul nostru, ca sa ii spovedim si sa ii impartasim, ca in fiecare sarbatoare”, a mai spus ea.

Chiar daca a lasat pe planul al doilea muzica, pentru a se ocupa de cresterea copiilor, nu a renuntat complet la activitatea care a consacrat-o. Anul trecut, in noaptea de Revelion, a cantat la Brasov, insa anul acesta nu si-a mai dorit sa urce pe scena, ci sa petreaca timp alaturi de familie, dupa cum a marturisit tot ea.

  • Surse: playtech.ro, viva.ro, qbebe.ro
  • FOTO: Facebook Raluca Angel

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedeta Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre