Ce probleme are Dana Rogoz cu fetita ei de 2 ani. Vedeta a cerut ajutorul altor mame pe internet

/ / Modificat: 2023-01-11
Ce probleme are Dana Rogoz cu fetita ei de 2 ani. Vedeta a cerut ajutorul altor mame pe internet

Dana Rogoz este o mamica implicata in viata copiilor ei si are de-a face zi de zi cu situatii amuzante si dificile, in egala masura. Actrita are un baiat si o fetita si posteaza des fotografii cu ei pe retelele sociale. Din cand in cand, actrita le povesteste celor care o urmaresc pe internet situatii in care protagonistii sunt copiii.

Recent, Dana Rogoz le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali o situatie cu care se confrunta de aproximativ un an si le-a cerut ajutorul altor mamici. Fiica ei si a regizorului Radu Dragomir, Lia, in varsta de 2 ani si 8 luni, trece printr-o perioada in care il prefera pe tatal ei la orice activitate. Vedeta a recunoscut ca ii este destul de dificil sa vada ca micuta Lia vrea sa faca totul doar cu tatal ei, cu atat mai mult cu cat situatia dureaza de ceva timp.

Totul a inceput in perioada in care Dana Rogoz a intarcat-o pe micuta si l-a rugat pe sotul ei sa o adoarma seara. La inceput s-a bucurat ca fetita adoarme cu tatal, insa pe masura ce timpul a trecut, gelozia de mama a inceput sa isi spuna cuvantul. Actrita a relatat totul pe Facebook si le-a intrebat pe alte mamici ce ar trebui sa faca pentru a recastiga atentia fiicei ei.

„Trebuie sa va marturisesc ceva. Lia trece prin etapa in care, in cea mai mare parte a timpului, il vrea DOAR pe Radu. Si ma doare, jur. A inceput sa dea primele semne acum vreun an, imediat dupa ce nu am mai alaptat-o, iar Radu a inceput sa o adoarma mai des, in locul meu. La momentul acela ma bucuram ca reuseste si el singur sa preia anumite ritualuri cu ea, fara sa mai fie dependenta de mine.

Apoi a inceput sa ne amuze, caci de fiecare data cand eu ii cantam ceva, ma oprea brusc si ii cerea lui Radu sa continue. Nu stiu daca ma intelegeti, dar chiar ma straduiam sa ii fiu simpatica, dansand si cantand in fata ei, apeland la toate «trucurile» de Abramburica. Nimic. Un simplu lalait de-al lui Radu era ascultat cu cea mai mare admiratie…

Buuun, amuzant in prima faza. Dar acum, la 2 ani jumate, eu pot sa o adorm doar daca nu e Radu acasa, altfel cere sa vina si el sau sa ramana doar ei doi. A ajuns pana in punctul in care daca se impiedica si cade pe strada, iar eu sar repede si o ridic, ea sa se arunce din nou, strigand: „Nuuuu, mama, tata ma ridica!”. Sigur ca ma imbratiseaza si ma pupa si imi spune ca ma iubeste si ca avem in continuare momentele noastre de dragalit.

Dar cand e vorba de ales la cine sa stea in brate sau cine sa o imbrace, clar tata. Si, repet, ma doare. Sunt geloasa! Nu-i spun nimic, evident, dar imi trec prin minte numai replici de genul „te-am purtat in burtica!!!”, „ai stat la sanul MEU!”… Drept urmare, va intreb pe voi, parinti de fete: etapa asta a lor de atasare/dependenta de tati cum se gestioneaza corect? Ca nu vreau sa o fortez in niciun fel, evident, dar in acelasi timp simt ca si Radu are uneori nevoie disperata de ajutorul meu, pe care ea il refuza categoric in episoadele de rebeliune specifice toddlerilor. Ce sa fac? Il trimit pe Radu in vacanta o perioada?”, a scris artista pe retelele sociale.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tata copii

Articole recomandate

Citeste si despre