Ce pofte are Ameri Nasrin de cand este insarcinata si cate kilograme a acumulat pana acum

/ / Modificat: 2023-04-09
Ce pofte are Ameri Nasrin de cand este insarcinata si cate kilograme a acumulat pana acum

Ameri Nasrin, fosta prezentatoare de la Antena Stars, mai are putin pana cand va deveni mamica. Vedeta se bucura din plin de aceasta perioada din viata ei, cu atat mai mult cu cat a avut parte de o sarcina usoara. Ameri Nasrin nu a avut greturi sau stari de rau, in schimb, la fel ca multe femei insarcinate, a avut anumite pofte. Viitoarea mamica a povestit intr-un interviu acordat recent ca a poftit la dulciuri, in special la ciocolata si la inghetata.

Cu toate acestea, Nasrin nu a folosit faptul ca este insarcinata drept o scuza pentru a manca tot ce isi doreste si in orice cantitate, ci s-a bucurat de aceste mici placeri culinare, cu masura.

„Ne-am confruntat, caci nu mai avem pofte, stim sa ne abtinem acum, avem o limita. Ne-am uitat pe cantar si am zis: “Stop!”. Am mancat dulciuri, mai multe decat ar fi trebuit la un moment dat, multa ciocolata. Dar este buna, se zice ca face bine la creier. Dar si la inghetata am poftit, ce este drept, eu mancand de doua ori, intr-o vara, inghetata. Am mancat de vreo 7-8 ori pana acum si atat, ne oprim.

9-10 kilograme am luat pana acum. Din cate am inteles, in ultima perioada, in ultima luna se iau mai multe. Dar nu am nicio problema, atata timp cat nu am nicio restrictie. Nu mananc carne cruda si abia astept sa mananc sushi. In rest, pot sa mananc orice, n-am nicio interdictie in acest sens. Dar, totusi, incerc sa mananc cat pot de mult si sanatos. Sa stii ca am inceput sa mananc sanatos”, a declarat Ameri Nasrin, intr-un interviu pentru EGO.ro.

Viitoarea mamica a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului si a inceput, impreuna cu sotul ei, sa amenajeze camera micutului si sa cumpere lucrurile necesare pentru nasterea lui. Ameri Nasrin a mai povestit ca in prezent este in plin proces de decorare a camerei micutului, alege mobila si culorile si incearca sa puna la punct toate detaliile inainte de nastere.

Cat despre nasii de botez, viitorii parinti s-au gandit deja si la acest aspect si au de gand sa pastreze aceiasi nasi ca la cununia religioasa: Valentina Pelinel si Cristi Borcea. Ameri Nasrin a mai spus ca omul de afaceri si sotia lui abia asteapta sa boteze bebelusul si ca au primit cu multa bucurie propunerea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Femei celebre

Articole recomandate

Citeste si despre