Ce pensie alimentara uriasa plateste Reghecampf fiului sau Luca. Dezvaluirile primei sotii a antrenorului

/ / Modificat: 2021-10-21
Ce pensie alimentara uriasa plateste Reghecampf fiului sau Luca. Dezvaluirile primei sotii a antrenorului

Mariana Pfeiffer, prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf, a facut noi precizari dupa ce Anamaria Prodan a vorbit recent in cadrul unei emisiuni TV despre divortul de sotul sau. Impresara a marturisit ca ea a avut intotdeauna grija ca fiul lui, Luca, din prima casnicie sa nu duca lipsa de nimic si l-a crescut la fel ca pe copiii sai. 

Mariana nu a fost insa de acord cu multe dintre declaratiile facute de Ana si a facut si ea cateva dezvaluiri. Pana in urma cu aproximativ 3 ani, Luca Reghecampf a locuit in Germania alaturi de mama sa si de actualul sot al acesteia. 

Tanarul a decis sa se mute la un moment dat in Dubai, acolo unde tatal sau a locuit o perioada, fiind antrenor la o echipa din Emiratele Arabe Unite, iar Luca a studiat la o scoala de acolo. 

Prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf spune ca antrenorul ii platea o pensie alimentara de 9.000 de lei lui Luca, iar Anamaria Prodan ar fi vrut ca aceasta suma sa se micsoreze semnificativ.

„Minte si in ceea ce-l priveste pe fiul meu,Luca! E o minciuna afirmatia ca l-a crescut sau a avut grija de el! Luca a crescut alaturi de mine si actualul meu sot, a invatat in Germania si tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el sa practice ciclism de performanta. 

Tot aici se cuvine sa mentionez si faptul ca, tot din aceeasi «grija» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, dupa divortul nostru, imi trimitea e-mailuri prin care-mi solicita sa fiu de acord cu micsorarea pensiei alimentare pe care Laurentiu Reghecampf i-o datora fiului sau. De la suma de 9.000 de lei la 100 de lei.  Solicitarile veneau din partea ei si, cel mai probabil, erau facute pe la spatele lui, fara ca el sa stie. Toate declaratiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decat sa-l mahneasca pe acesta”, a mai spus prima sotie a lui Laurentiu Reghecampf pentru CANCAN.

Taguri Valoare bani copii Reghecampf Pensie alimentara Anamaria Prodan Reghecampf

Articole recomandate

Citeste si despre