Ce pensie alimentara trebuie sa plateasca Marius Elisei pentru fiica sa. Oana Roman spune ca nu se implica deloc in cresterea Isabelei

/ / Modificat: 2023-10-05
Ce pensie alimentara trebuie sa plateasca Marius Elisei pentru fiica sa. Oana Roman spune ca nu se implica deloc in cresterea Isabelei

Oana Roman si Marius Elisei s-au despartit dupa o relatie tumultuoasa, cu multe despartiri si impacari. Vedeta il acuza acum pe fostul sau sot ca nu se implica deloc in cresterea fiicei lor si nici nu-i plateste pensia alimentara pe care au stabilit-o la divort. 

"Eu o duc la scoala, eu o iau, eu ma ocup de toate activitatile ei, eu o duc in vacanta, eu platesc toate facturile, scoala, activitatile, tot ce inseamna cresterea ei. Nu a platit niciodata pensia alimentara, desi e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis ca poate sa o ofere, dar nu o ofera nici pe asta. Este optiunea lui, fiecare face ce simte si ce crede! Se mai vad din cand in cand, destul de rar, si la asta se rezuma”, a declarat Oana Roman in emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, conform click.ro.

Cati bani castiga Oana Roman pe luna? 

Oana Roman a marturisit ca are un venit de cateva mii de euro pe luna, insa nu reuseste nici asa sa faca economii. Vedeta plateste taxe de 1000 de euro pe luna si isi intretine singura fetita. 

"Eu castig bine, niste mii bune de euro pe luna, in conditiile in care platesc doar taxe si impozite peste 1.000 euro pe luna, plus alte cheltuieli, pentru ca imi cresc singura copilul si intretin singura o casa si asa mai departe. Totul este foarte scump. Da, traiesc la un anumit nivel, dar nu fac fite si figuri. Nu stau numai la restaurant, nu imi cumpar nu stiu ce genti. Eu nu prea reusesc sa pun bani deoparte, dar cei care castiga 3.000 de lei si laptele este 10 lei si o paine 2 lei 50.„, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman preda la noua scoala a fiicei sale 

Fiica Oanei Roman invata de anul acesta la o noua scoala. Este vorba despre o scoala privata din Capitala, iar vedeta a marturisit este foarte multumita de alegerea facuta, mai ales ca este mult mai aproape de casa.
De asemenea, Oana va preda si ea la scoala la care invata acum Isabela. Fiica ei invata la o noua scoala privata din Pipera, mai aproape de casa. Oana Roman este mandra de decizia luata, mai ales pentru ca este mai aproape de casa.
”Am mutat-o la o scoala privata care se afla aici, foarte aproape in Pipera si imi este si mie mai aproape de casa. Cu aceasta ocazie am hotarat cu directoarea care are aceasta scoala ca ar fi interesant sa aduc si eu un aport si acest aport al meu va fi ca voi tine niste cursuri de bune maniere, protocol si eticheta copiilor de acolo, in cadrul unei activitati extracurriculare.
Le voi explica ce inseamna politetea, cum trebuie sa te comporti in societate, despre cum pui o masa, cum te comporti cand te duci in vizita.”, a declarat Oana Roman, la Star Magazin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Divort parinti Pensie alimentara

Articole recomandate

Citeste si despre