Ce parere au parintii copiilor care joaca in Tati part-time despre Eva Maruta: "Nu vine nimeni sa va ia copiii din pat sa-i bage in filme"

/ / Modificat: 2024-01-17
Ce parere au parintii copiilor care joaca in Tati part-time despre Eva Maruta:

Parintii copiilor care joaca alaturi de Eva Maruta in filmul Tati part-time ii iau apararea micutei dupa ce aceasta a fost aspru criticat in mediul online. Cei mai multi internauti, printre care si parinti sau bunici, au acuzat-o pe Eva ca ar fi obtinut rolul principal pe pile, doar pentru ca este fiica Andrei si a lui Catalin Maruta. 

Rolul Evei Maruta in film a impartit Romania in doua: unii au felicitat-o pentru talentul sau, iar altii au criticat-o dur. 

Parintii copiilor care au jucat in film alaturi de Eva spun insa ca sunt socati de valul de critici si comentarii negative la adresa micutei. 

"Noi am mers la casting, am fost selectati"

O mamica, Mina Iancu, a dezvaluit cum a reusit fiul sau sa ajunga sa joace in filmul Tati part-time, fara pile. 

„Sunt indignata ca parinte si, mai ales, ca mama sa vad cata rautate este in mediul online! Ca femei, ca mame, sa stergi pe jos cu un copil de 8 ani care chiar are talent in tot ceea ce face! E incredibil! Oameni buni, nu trebuie sa judecati nicicum, nu vine nimeni sa va ia copiii din pat sa-i bage in filme, reclame etc. Mergeti, doamnelor, la casting, peste tot unde se poate sa va inscrieti copiii, ca sa-i puteti promova si vedea in tot ceea ce va doriti. 

Nu mi-am imaginat ca, in Romania, inca dam curs, rautatilor, egoismului si multe altele faze de genul X este fata/ fiul uneia dintre vedete! Am uitat ce inseamna empatie, am uitat de incurajare, am uitat sa felicitam, am uitat de multe!', a declarat Mina Iancu pentru Click!.

„Pentru acest film, noi am mers la casting, am fost selectati si asa am ajuns aici! Fiul meu este de varsta Evei! Un regizor, un producator, sa stiti ca ei sunt foarte corecti, nu aleg pe pile. Cer aceeasi varsta sau anume tipologii, deci sunt multe criterii pentru a putea intra intr-un rol sau figuratie. Nu se ia un rol, daca nu se nu corespunde cerintelor. 

Deci, mamici dragi, lasati copiii sa-si indeplineasca visele. Trebuie sustinuti si, mai ales, sfatuiti ca sa fie mai buni, sa nu creasca cu ura, rautate sau invidie', a mai spus Mina Iancu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii vedete Parinti Actrite, actori, cantareti

Articole recomandate

Citeste si despre