Ce nume are in buletin Aris Eram, fiul Andreei Esca

/ / Modificat: 2023-10-31
Ce nume are in buletin Aris Eram, fiul Andreei Esca

Aris Eram, fiul Andreei Esca si al lui Alexandre Eram, a fost o prezenta discreta in spatiul public. Lucrurile s-au schimbat odata cu participarea acestuia la show-ul America Express, alaturi de sora lui, Alexia. Cum il cheama, de fapt, pe Aris Eram in buletin?

Fiul Andreei Esca a primit un nume deosebit la nastere. Aris este un nume de origine greceasca, ce inseamna superior, excelent, binevoitor, ingaduitor. O prescurtare de la Aristide sau Aristotel, Aris poate insemna, totodata, si "cel mai bun". Totusi, acesta nu este singurul nume al lui Aris Eram, de la America Express.

Ajuns la varsta de 20 de ani, Aris Eram a mostenit, fara indoiala, carisma si dezinvoltura cunoscutei sale mame. Fiul Andreei Esca a devenit rapid unul dintre preferatii fanilor show-ului America Express, datorita bucuriei cu care abordeaza fiecare misiune alaturi de sora lui mai mare, Alexia Eram.

Putini stiu, insa, ca Aris are si un al doilea prenume in buletin, unul dupa care tatal sau, Alexandre Eram, a "botezat" una dintre afacerile familiei: Melkior.

S-a indragostit Aris Eram la America Express?

Pe langa determinarea cu care abordeaza fiecare provocare pe care o intampina impreuna cu Alexia, Aris Eram a mai atras atentia cu ceva dupa participarea la America Express. Odata terminate filmarile, la intoarcerea in tara Aris pare sa se fi apropiat foarte mult de o fosta adversara de pe Drumul Soarelui.

In mass media au aparut recent fotografii in care Aris apare sarutandu-se cu Laura Giurcanu. Desi niciunul dintre cei doi nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile, toata lumea asteapta sa afle continuarea povestii dintre cei doi, mai ales ca Laura este cu 7 ani mai mare decat fiul Andreei Esca.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Nume

Articole recomandate

Citeste si despre