Ce nume a ales Lili Sandu pentru baietelul ei

/ / Modificat: 2020-07-24
Ce nume a ales Lili Sandu pentru baietelul ei

Lili Sandu si iubitul sau Silviu Tolu sunt extrem de fericiti. Numara clipele pana cand bebelusul lor va veni pe lume, iar pe ultima suta de metri s-au hotarat si ce nume vor alege pentru baietelul lor. 

Lili Sandu a decis sa apeleze la fertilizarea in vitro pentru a deveni mamica. In ciuda tuturor incercarilor artificiale, Lili a reusit sa ramana insarcinata pana la urma pe cale naturala, un miracol pentru tanara vedeta. Rugaciunile sale au fost ascultate, iar in curand Lili isi va putea tine la piept bebelusul. 

"Numai eu stiu ce era in sufletul meu la fiecare comment din retelele de socializare in care eram trasa la raspundere: Nu faci si tu un copil? Ce mai astepti la varsta ta? Eram daramata si cu toate astea undeva in sufletul meu nu-mi pierdusem speranta si increderea in Dumnezeu. O buna prietena imi sugerase sa citesc Vindecarea Sufletului scrisa de S.N. Lazarev si asta a fost pentru mine acel moment cand am realizat puterea lui Dumnezeu. Incepusem sa ma rog si ma detasasem de toate gandurile, analizele, perpectivele pe care le aveam, agatandu-ma doar de iubirea pentru Dumnezeu, a declarat Lili Sandu.

Intr-o postare de pe retelele de socializare, Lili Sandu a dezvaluit care va fi numele micutului.

Lili a ales sa sarbatoreasca alaturi de mai multi prieteni, la un baby-shower veritabil. Astfel, vedeta si iubitul sau si-au strans mai multi prieteni si au celebrat venirea pe lume a primului lor copil. Thomas Jay este numele pe care urmeaza sa-l poarte baietelul cuplului. 

Sursa: https://www.impact.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre