Ce nu mai pot face Adela Popescu si Radu Valcan de cand au trei copii

/ / Modificat: 2022-08-19
Ce nu mai pot face Adela Popescu si Radu Valcan de cand au trei copii

Viata de parinte este solicitanta, mai ales pentru cei care au mai mult de un copil. Adela Popescu si Radu Valcan o simt din plin, pe propria piele, in fiecare zi. Cuplul are trei copii, iar majoritatea timpului lor le este dedicat celor mici. Cei doi parinti ii iau cu ei peste tot pe cei mici, iar recent au plecat cu totii in Republica Dominicana, acolo unde Adela Popescu filmeaza pentru o noua emisiune de la Pro TV.

Adela Popescu a fost intotdeauna sincera cu cei care o urmaresc pe retelele sociale si a vorbit deschis despre provocarile vietii de mama. Vedeta nu s-a sfiit sa discute public despre nasterea naturala, alaptare si tot felul de probleme cu care mamele se confrunta, cu atat mai mult cu cat din comunitatea sa de pe internet fac parte si multi parinti.

Viata cu trei copii nu este usoara

Prezentatoarea de televiziune a recunoscut in repetate randuri ca uneori nu reuseste sa isi gaseasca timp de petrecut in cuplu, doar ea cu sotul ei. Mamica a trei baieti a povestit, la un moment dat, ca lucrul dupa care tanjeste cel mai mult si pe care nu mai poate sa il faca de cand are trei copii il reprezinta calatoriile in cuplu.

Radu Valcan si Adela Popescu iubesc vacantele si plimbarile, iar inainte sa devina parinti calatoreau foarte des. Dupa ce s-a nascut primul copil, vacantele s-au mai rarit, apoi au venit si al doilea si al treilea. Daca in perioada in care aveau doi copii Adela si Radu reuseau sa mai plece in vacanta si singuri, lasandu-i pe cei mici la bunici, lucrurile s-au schimbat complet odata cu venirea pe lume a celui de-al treilea baietel.

Adela Popescu a povestit, intr-un interviu pentru impact.ro, in urma cu ceva timp, ca nu gaseste o solutie pentru a pleca doar ea cu sotul ei intr-o vacanta. Baietelul cel mic, Adrian, inca este alaptat, deci este dependent de mama lui. Oriunde ar pleca, trebuie sa il ia si pe el. Baietii cei mari nu mai pot fi despartiti, asa incat sa plece in vacanta doar cu unul dintre ei si pe celalalt sa il lase la bunici, pentru ca s-a creat o legatura speciala intre ei. Vedeta marturiseste ca ultima vacanta in care au fost doar ea si sotul ei a fost in urma cu aproape doi ani.

„Escapade in doi nu am avut. Am avut la un film sau la un teatru sau la o intalnire cu prietenii, dar destul de rar. Altfel, escapadele noastre in doi sunt dupa ce adorm copiii si coboram in living si, de multe ori, stam amandoi in liniste, bem un pahar de vin. Alea sunt escapadele noastre in doi. (…)

Ultimul city break in doi a fost in Dubai, cand Andrei avea un an si 7 luni. (...) Nu este greu din punct de vedere al relatiei sentimentale, cat este efectiv de cum reusim sa ne impartim timpul, astfel incat sa indeplinim nevoile tuturor copiilor si ale noastre de cuplu”, a povestit Adela Popescu, in interviul pentru sursa mentionata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Trei copii Parinti copii

Articole recomandate

Citeste si despre