Ce nu ii poate refuza Victor Slav fetitei sale. Pur si simplu nu ii poate rezista

/ / Modificat: 2021-11-23
Ce nu ii poate refuza Victor Slav fetitei sale. Pur si simplu nu ii poate rezista

Victor Slav este un tatic foarte implicat in cresterea si educatia fetitei sale, Sofia. Chiar daca este despartit de Bianca Dragusanu, realizatorul TV se ocupa de Sofia si petrec mult timp impreuna. Mai mult, Victor a marturisit ca nu ii poate refuza nimic fiicei sale, mai ales ca nu locuiesc impreuna. 

Sofia a locuit o perioada buna de timp alaturi de bunica sa, la Hunedoara. Ulterior s-a mutat la Bucuresti alaturi de mama sa, pentru a merge la gradinita. 

„Nu am luat (n.r. – cursuri de parenting). Dacă simt nevoia o să mă duc. Situațiile sunt diferite. Aici e puțin mai complicat. Sofia are mamă și tată, dar nu sunt împreună. Nu sunt mai dur, dar îi explic de ce nu face anumite lucruri. Nu-i pun reguli, eu îi explic. Nu-i zic că nu e voie, îi explic de ce nu e voie. Îi place să mănânce ciocolată și atunci când se trezește ea vrea ciocolată. Îi explic: «Dacă mănânci ciocolată o să te doară burtica. Dacă te doare burtica ajungem la doctor». Mă leg de lucruri ce s-au întâmplat”, a declarat Victor Slav la Kanal D.

„La mine un pic mai complicat. Noi fiind separați, ea în partea cealaltă orice, oricând. Bunica face treaba asta, e de înțeles. Când vine la mine nu pot să-i spun copilului nu. E un pic mai complicat. Cam ce vrea ea îi iau când vrea”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Articole recomandate

Citeste si despre