Ce model de parenting au ales Adelina Pestritu si Virgil Steblea pentru fiica lor

/ / Modificat: 2023-04-29
Ce model de parenting au ales Adelina Pestritu si Virgil Steblea pentru fiica lor

Adelina Pestritu traieste, de aproape 5 ani, magia de a fi mama. Fetita ei, Zeny, ii ofera numeroase motive de bucurie, dar ii supune si la multe provocari, atat pe ea, cat si pe sotul ei. Viata cu un copil nu este deloc usoara, mai ales atunci cand iti propui sa il cresti cat poti de bine. Bruneta a acordat recent un interviu, in care a povestit cum este fiica ei si ce model de parenting au ales ea si partenerul sau sa aplice.

Adelina Pestritu este discreta in ceea ce priveste viata de familie si a ales sa nu mai expuna atat de mult din ea pe retelele sociale. Nu a mai postat de ceva timp imagini cu fiica ei in mediul online, insa acum a decis ca este momentul sa faca primul pictorial de familie, impreuna cu cea mica si cu tatal ei.

Zeny implineste 5 ani in luna august si pe zi ce trece seamana tot mai mult cu mama ei. Chiar daca este un copil cuminte, dupa cum o caracterizeaza Adelina, vedeta si sotul ei intampina numeroase provocari in viata lor de parinti.

„Are o personalitate foarte puternica. O Leoaica hotarata care isi impune punctul de vedere si care este sigura pe ea. De multe ori analizeaza situatiile, contextele si, daca nu simte, nu se apropie. Este independenta si vrea sa faca totul de una singura si acasa, si la gradinita, fara niciun ajutor. In acelasi timp, are si o latura sensibila pe care o scoate la suprafata numai cand e in sanul familiei si cand se simte cel mai confortabil. Nu avem probleme in ceea ce o priveste. Este cuminte si mereu ne intrebam cem am facut ca sa meritam un asa copil bun. Este absolut minunata si comunicam foarte bine cu ea”, a povestit Adelina Pestritu, intr-un interviu pentru revista Viva!

„O las sa aleaga”

Vedeta a spus ca nu ii impune nimic fiicei sale, ci ii da de ales. Adelina Pestritu si sotul ei aplica un model de parenting in care incearca sa ii ofere fetitei lor cat mai multa libertate, fara a fi, insa, mai putin protectivi.

„E adevarat ca si eu, si Virgil suntem destul de protectivi ca parinti, dar ne impunem sa o lasam sa se simta libera, pentru ca stim cat de mult o va ajuta in dezvoltarea ei. In fiecare seara povestim ce s-a intamplat pe parcursul zilei si detaliem. Discutam pe larg si despre lucrurile mai putin placute si ii vorbim deschis despre pericolele pe care le poate intalni la fiecare pas. Ne dorim sa stie sa se protejeze singura. Cand plecam in vacante, ne cam rugam de ea sa manance, dar sunt prea multe tentatii in jur ca sa castigam controversa”, a mai adaufat Adelina Pestritu, in acelasi interviu.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu fetita Adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre