Ce lectie au primit Andra si Maruta de la copiii lor. „Generatia asta te invata si pe tine”

/ / Modificat: 2023-04-22
Ce lectie au primit Andra si Maruta de la copiii lor. „Generatia asta te invata si pe tine”

Andra si Catalin Maruta sunt tare mandri de cei doi copii ai lor, David si Eva. Recent, prezentatorul de la Pro TV a dezvaluit ca el si Andra au primit in ultima vreme o lectie importanta de la cei mai mici membri ai familiei.

Prezent la un eveniment, Maruta a marturisit ca, desi nu a crescut intr-o perioada in care sa se puna foarte mare accent pe reciclare si protejarea mediului inconjurator, a invatat multe despre aceste lucruri chiar de la David si Eva. Desi are in continuare acasa atat de romaneasca punga cu pungi, asta mai ales datorita mamei sale, Catalin Maruta a invatat multe despre sustenabilitate datorita informatiilor noi cu care vin acasa cei doi copii.

„Si daca vreau sa renunt la celebra punga cu pungi, nu am cum, pentru ca mereu vine mama la mine, iar ea considera ca nicio punga nu trebuie aruncata pentru ca la un moment dat o sa-ti foloseasca. Si ce crezi? La un moment dat chiar ai nevoie de o punga. Facem chestia asta acasa (reciclare - n.r.) si chiar daca nu am vrea sa o facem cred ca nu am mai avea cum. Ei invata la scoala lucrurle astea si totdeauna primesc puncte daca recicleaza diverse lucruri, daca duc baterii la scoala, daca acasa ii invata pe parinti ca trebuie puse plastic la plastic, hartie la hartie, gunoi menajer la gunoi menajer si asa mai departe”, a marturisit Catalin Maruta, intr-un interviu pentru Ego.ro.

Vedeta Pro TV a recunoscut ca il bucura foarte mult faptul ca noua generatie intelege ca are nevoie de o lume mai sanatoasa.

„Nu ai cum sa nu tii pasul cu lucrurile care se intampla. Vine generatia asta de copii din spate care iti spune ca vor sa traiasca intr-o lume sanatoasa, intr-un oras sanatos, sa nu mai fie atat de multa poluare si te invata si pe tine”, a mai spus Maruta pentru sursa citata.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andra maruta Andra copii

Articole recomandate

Citeste si despre