Ce frica uriasa are Ilinca Vandici de cand a devenit mama

/ / Modificat: 2021-09-04
Ce frica uriasa are Ilinca Vandici de cand a devenit mama

Ilinca Vandici este o femei implinita si foarte fericita. Are un baietel in varsta de 4 ani, pe nume Zian, pe care a incercat sa il tina departe de viata publica, insa mereu vorbeste despre el si a povestit cum a ales sa il educe pe fiul ei, dar si care este cea mai mare teama a ei de cand a devenit mama. 

Aceasta a dezvăluit că îi este teamă cel mai tare de moarte, mai cu seamă că acest sentiment s-a accentuat de când s-a născut Zian. Din acest motiv este chiar mai precaută decât înainte.

„Sunt genul de mămică care golește cardul pentru a-i cumpăra copilului mai multe decât pentru ea însăși. În egală măsură, fiind băiat, variantele nu sunt atât de diversificate, precum ar fi la fete. În general, îmi place să-l îmbrac monocrom. Îmi place să fie cool, fashion, să se simtă bine, confortabil, foarte fresh și young… că are doar patru ani.

Mi-e teamă de moarte, nu știu de unde și de ce am această frică, o am de ceva vreme, accentuată mult mai mult de când s-a născut Zian. Încerc să fiu cât se poate de reținută și precaută cu toate riscurile la care mă supun pentru că îmi doresc să fiu cât mai mult timp alături de copilul meu și alături de familia mea, și atunci n-aș vrea să se întâmple ceva …”, a marturisit Ilinca Vandici intr-un interviu pentru ciao.ro. 

Articole recomandate

Citeste si despre