Ce familie frumoasa are Catrinel Menghia! Modelul roman va deveni mama pentru a doua oara

/ / Modificat: 2023-11-16
Ce familie frumoasa are Catrinel Menghia! Modelul roman va deveni mama pentru a doua oara

Catrinel Menghia este insarcinata pentru a doua oara! Modelul a anuntat, pe contul sau de Instagram, ca va deveni din nou mama.

Vedeta, care este stabilita de multi ani in Italia, a pozat pentru coperta revistei Donna Moderna, unde a si aratat primele imagini cu burtica de gravida.

catrinel menghia insarcinata

Catrinel Menghia mai are o fetita de 4 ani, Caroline Leon, cu producatorul de film Massimiliano Di Lodovico. Cei doi formeaza un cuplu de 11 ani si urmeaza sa devina din nou parinti anul viitor.

Catrinel Menghia, cunoscuta si sub numele de Catrinel Marlon, este unul dintre cele mai de succes modele la nivel international, aparand in multiple editoriale foto si campanii ale brandurilor de renume. Si-a inceput cariera de model la doar 16 ani, cand a fost descoperita de un agent de modelling in timpul unei calatorii la Bucuresti. Sase luni mai tarziu, parintii i-au permis sa se mute in capitala Romaniei pentru a incepe o cariera in modelling.

In noiembrie 2001, ea a concurat la Ford Supermodel of the World Contest, unde s-a clasat pe pozitia a doua. Ulterior, Catrinel Menghia a defilat pentru unele dintre cele mai mari case de moda, iar in 2005 a devenit imaginea firmei de lenjerie intima Lise Charmel. Fotomodelul a fost pe coperta editiei din Africa de Sud a revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue, a aparut in Cosmopolitan, FHM, Maxim, Elle sau in calendarul Peroni.

Dupa ce a urmat cursuri de actorie in anul 2011, Catrinel a debutat in scurt metrajul "Promisiunea". In 2012, modelul a fost personajul feminin principal din pelicula "Orasul ideal", semnata de regizorul Luigi Lo Cascio. In anul 2012, Catrinel a facut parte din echipa Chiambretti Sunday Show, o emisiune din Italia.

In anul 2015, vedeta primeste o propunere din partea regizorului Brando de Sica pentru a juca in filmul "L'errore". Anul urmator, Catrinel Menghia este premiata cu trofeul Kineo la Festivalul de la Venetia pentru revelatia cinematografiei italiene. In anul 2019, Catrinel este protagonista filmului romanesc "La Gomera", semnat de regizorul Corneliu Porumboiu.

De ani buni, Catrinel isi imparte viata intre Romania, Italia si New York, Statele Unite ale Americii. In prezent, ea locuieste in Italia, alaturi de partenerul ei si fiica lor. Modelul are, de asemenea, o sora mai mica, Lorena Menghia, o sportiva cunoscuta, care, in prezent, locuieste in Statele Unite ale Americii.

  • Surse: wikipedia.org, elle.ro, libertatea.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete Familia fericita

Articole recomandate

Citeste si despre