Ce au patit baietii lui Bodo de la Proconsul la clubul de fotbal. Artistul i-a retras imediat

/ / Modificat: 2022-08-11
Ce au patit baietii lui Bodo de la Proconsul la clubul de fotbal. Artistul i-a retras imediat

Bodo de la Proconsul si sotia lui, Loredana, au impreuna doi baieti adoptati. Copiii sunt pasionati de fotbal, asa ca parintii lor i-au inscris, la un moment dat, la un club sportiv unde sa poata sa practice acest sport. Baietii mergeau la un club sportiv din Pitesti, insa un incident i-a determinat pe parintii lor sa ii retraga imediat.

Bodo si sotia sa au observat, la un moment dat, ca pe grupul de WhatsApp al echipei, grup dedicat parintilor, erau trimise imagini cu continut explicit, pentru adulti.

„Mutandu-ne, am incercat sa dam baietii la o echipa de fotbal din Pitesti, cu renume, cu nume… in fine, nu conteaza. Asa am intrat noi in grupul parintilor, pe WhatsApp si primeste nevasta-mea niste poze deocheate pe grupul parintilor. Ia uite, prietene, ce am aici: hent-careu direct! Si atunci am spus penalty, cartonas rosu echipa si am luat copiii repede de acolo. Daca pe grupul parintilor e asa, atunci e nasol. Am retras copiii de acolo”, a povestit Bodo, pentru Click.

Copiii isi doreau insa sa joace fotbal in continuare, asa ca tatal lor nu le-a putut lua aceasta bucurie si a decis sa ii inscrie la un alt club. Din fericire, aici totul a decurs bine, copiii s-au adaptat si le place, iar parintii sunt linistiti.

„Acum, ca parinte, sunt mega linistit. Filip si Dani sunt inscrisi la un club care se afla mai aproape de casa, se numeste Young Boys, si se afla in Topoloveni. Este o echipa care s-a infiintat de 4 ani si are rezultate foarte bune, iar antrenorul echipei si presedintele se numeste Bogdan Marcolea, un tanar de 35 de ani care a renuntat la Anglia ca sa-i invete fotbal pe acesti copii. Apreciez ca isi da foarte mult interesul, copiii sunt legitimati, au vizite medicale, sunt disciplinati si vin sa faca performanta. Totodata, am intalnit o echipa de parinti extraordinari de buna, care isi invata copiii sa respecte principiile fairplayului si incurajeaza echipa adversa cand pierde. Nu sunt animozitati, nu sunt rautati. Eu, ca si raspuns la pasiunea lui Bogdan pentru copiii acestia, am facut un imn pentru echipa, pe care-l interpretez chiar eu”, a mai precizat artistul. 

FOTO: Facebook

Articole recomandate

Citeste si despre