Ce a raspuns fiul lui Laurentiu Reghecampf cand a fost intrebat daca ii este dor de tatal sau: "Da, dar asta e acum, ce sa facem?"

/ / Modificat: 2024-02-08
Ce a raspuns fiul lui Laurentiu Reghecampf cand a fost intrebat daca ii este dor de tatal sau:

Fiul Anamariei Prodan si al lui Laurentiu Reghecampf, "Bebeto" - asa cum este el alintat, recunoaste ca ii este foarte dor de tatal sau, dar nu are de ales avand in vedere decizia parintilor sai de a divorta.

Reghe locuieste acum cu noua iubita, Corina Caciuc, si fiul lor, iar "Bebe" a ramas cu mama lui si isi vede foarte rar tatal. Cu maturitate, insa, el accepta situatia si spune ca trebuie sa mearga mai departe.

"Da, adica normal. (n.r. ii este dor de Laurentiu Reghecampf). Dar, asta e acum, ce sa facem. Trebuie sa ne miscam in fata, nu putem sa ne oprim", a declarat Laurentiu Reghecampf Jr., in reality show-ul "Prodanca. Punct si de la capat", difuzat de Antena Stars.

Anamaria Prodan a facut, la randul ei, cateva marturisiri despre casnicia cu Laurentiu Reghecampf. In acelasi reality show, aceasta a marturisit ca antrenorul si-a dorit enorm sa tina pasul cu familia ei si ca este mandra de ceea ce au putut sa realizeze impreuna.

"Fostul meu sot si-a dorit sa poata rezista in lumea noastra si o mare perioada a ascultat si sunt mandra ca am reusit sa facem impreuna ceva ce nu stiu cati oameni din Romania vor mai putea face. Noi am fost doi oameni cu patru copii si am construit un imperiu.

Tot ceea ce era rau, tineam in casa. Nu ati vazut niciodata scandaluri, batai, caci sunt atat de abila si de desteapta, aveam puterea si strangeam din dinti. Ii explicam cam unde va ajunge daca va continua acest drum. El intotdeauna a avut admiratoare", a declarat Anamaria Prodan.

  • Surse: viva.ro, antenastars.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laurentiu reghecampf Anamaria Prodan Reghecampf Copii de celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre