Ce a inceput sa faca Adela Popescu cu cei trei copii ai ei: ”Au mare nevoie”

/ / Modificat: 2024-05-23
Ce a inceput sa faca Adela Popescu cu cei trei copii ai ei: ”Au mare nevoie”

 

Chiar daca are un program extrem de incarcat, cu cei trei copii si cu proiecte in mediul online, Adela Popescu a luat o decizie surprinzatoare. Vedeta a povestit pe internet ca isi face timp pentru activitati separate cu fiecare dintre copiii ei. 

Adela Popescu petrece timp separat cu copiii ei

De cand este mama, Adela Popescu isi dedica cea mai mare parte a timpului copiilor. Vedeta are trei baieti de varste diferite, cu nevoi diferite. Din acest motiv, ea a luat decizia de a-i oferi fiecarui copil in parte experientele de care are nevoie. In timp ce Alexandru, baiatul cel mare, este la scoala deja, Andrei si Adrian sunt la gradinita si au preocupari distincte. 

Din acest motiv, actrita a ales ca, odata la cateva zile, sa petreaca cateva ore cu unul dintre copiii ei si sa faca activitatile pe care micutul le alege. Pe langa timpul petrecut ca familie, fiecare copil are nevoie de conectare separata cu parintii, iar Adela Popescu si Radu Valcan au inteles acest lucru. Astfel, vedeta isi rezerva cate o dupa-amiaza in care petrece timp cu unul dintre copii in oras, la locurile de joaca, face diferite activitati educative sau distractive si, astfel, reuseste sa le indeplineasca tuturor nevoia de conectare. 

”Si pentru mine este senzational”

”Am inceput intalnirile separate cu copiii mei. Au mare nevoie de timp dedicat doar pentru ei. Si recunosc ca si pentru mine este senzational ca toata energia si atentia mea sa se indrepte catre lumea fascinanta a fiecaruia in parte. Si acum la cinema. Programul el l-a ales. Restaurant japonez, cinema si apoi cursul de karate”, a povestit Adela Popescu pe Instagram, in urma cu cateva zile. 

Dupa intalnirea cu Alexandru, baiatul cel mare, a venit randul lui Andrei sa se bucure de timp impreuna cu mama lui. Adela Popescu l-a scos in oras pe baiatul ei mijlociu, dupa care au mers la repetitiile pentru concertul Elenei Gheorghe, la care actrita este invitata sa cante. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre