Ce a facut Adelina Pestritu cu banii de la botezul fiicei sale

/ / Modificat: 2018-11-30
Ce a facut Adelina Pestritu cu banii de la botezul fiicei sale

Adelina Pestritu a vorbit despre botezul fetitei sale, Zenaida Maria, dar si despre banii pe care i-a strans la petrecere.

Botezul a fost unul de vis. A avut loc  la un local de fite si avut ca tema Royal Carousel. Invitatii au fost si ei pe masura - toata crema  showbiz-ului romanesc.

S-a spus dupa petrecere ca micuta Zenaida a primit multe cadouri, dar si bani, castigul fiind unul considerabil, 50.000 de euro. Adelina a spus ca banii sunt ai fetitei, desi cheltuielile cu petrecerea au fost foarte mari.

„Scopul botezului a fost altul. Prea putin ne-am referit la partea financiara. Nu ne-am gandit o clipa sa facem o afacere din botez, sa ne imbogatim. Tot ce s-a oferit la acel botez merge la Zenaida, sunt bucuriile ei, noi ca parinti nu putem decat sa ne bucuram ca toti oamenii au venit sa se bucure alaturi de ea.Nu ne-am gandit sa avem un castig din acest eveniment. Au fost foarte multe lucruri pe care am dorit sa le cumpararm, sa le achitam, cheltuielile au fost mari. Erau sume mari, consistente, ca la orice eveniment de genul acesta,” a declarat Adelina Pestritu, pentru VIVA!<

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Petrecere

Articole recomandate

Citeste si despre