Ce a descoperit Adela Popescu despre fiul ei cel mare, in vacanta: „Noi nu banuiam”

/ / Modificat: 2023-07-20
Ce a descoperit Adela Popescu despre fiul ei cel mare, in vacanta: „Noi nu banuiam”

Adela Popescu, Radu Valcan si cei trei copii ai lor tocmai s-au intors dintr-o vacanta exotica. Cei cinci au petrecut aproape o luna in Bali, timp in care s-au bucurat de plaja, de mancare buna si de timp petrecut impreuna. La intoarcere, vedeta le-a povestit celor care o urmaresc pe internet faptul ca fiul ei cel mare a facut un progres urias in timpul vacantei.

Adela Popescu a povestit in repetate randuri cat de diferiti sunt cei trei baieti ai sai ca personalitate. Cu toate acestea, cei mici isi surprind uneori parintii cu lucrurile pe care le fac. La fel s-a intamplat si in ultima vacanta pe care au petrecut-o in formula completa, in Bali. Vedeta a povestit ca toti cei trei copii ai ei fac salturi mentale si progrese evidente atunci cand sunt plecati in vacanta. De data aceasta, fiul cel mare al Adelei si al lui Radu a reusit sa isi surprinda parintii.

Actrita a marturisit ca Alexandru, baiatul in varsta de 7 ani al ei si al lui Radu Valcan, nu a fost niciodata o fire sportiva. Ea si sotul ei l-au dus la diferite sporturi, insa pentru a fi sanatos, nu pentru ca ar avea o inclinatie in aceasta directie. Alexandru a reusit insa sa isi uimeasca parintii, in vacanta din care tocmai s-au intors. Baiatul si-a dorit sa incerce lucruri noi si s-a dat pe tiroliana. Mai mult, spre finalul vacantei a vrut sa experimenteze si surfingul, iar parintii lui i-au luat cateva lectii cu instructor. Vedeta nu a facut un secret din faptul ca este foarte mandra de curajul baiatului.

„Am stat aproape o luna acolo (n.r. in Bali), insa dincolo de faptul ca e foarte frumos, de salturile uriase pe care le-au facut toti trei copiii, de la intoarcerea din vacanta. Voiam sa va spun, ca am tot postat legat de cat de mandri suntem de Alexandru si de curajul lui, pe care noi nu-l banuiam. Acum, in Bali, ne-am dus sa vedem tot felul de atractii turistice, printre care si niste campuri unde aveau amenajate niste tiroliene, leagane, dar erau ceva foarte sus. Si a zis ca vrea sa se dea pe tiroliana. Radu a zis: 'Exclus, e prea sus, nu se poate'. Eu mi-am inghitit limba si am zis: 'Hai ma sa incercam, daca el vrea'. Si s-a dat, fratilor, eu am crezut ca mor, efectiv am avut niste emotii ingrozitoare, ma simteam vinovata. Era singurul copilas, nu-i facusem instructajul, trebuiau sa-l prinda de o plasa. In fine, s-a descurcat foarte bine, i-a placut maxim, a zis ca vrea sa se mai dea”, a povestit Adela Popescu, pe Instagram.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta cu copiii Adela popescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre