Ce a ales fetita Laurei Cosoi de pe tava la taierea motului."Mi se pare o varianta buna"

/ / Modificat: 2019-06-12
Ce a ales fetita Laurei Cosoi de pe tava la taierea motului.

 Fetita Laurei Cosoi a implinit un an si a avut parte de o petrecere pe cinste, cu animatori si 100 de invitati. Cu aceasta ocazie, micutei i-a fost taiat motul, conform traditiei din Moldova.

"Ziua de sambata a fost pentru noi ca o explozie de bucurie, veselie multa, plina de voci de copii fericiti, care alergau in toate partile, parinti care cantau si dansau, baloane, luminite, stegulete si un noian de emotii. Totul s-a intamplat in curtea noastra si, cumva, ne-a luat si pe noi prin surprindere.

Am serbat sambata ziua Ritei, primul an din viata ei, care pentru mine si Cosmin a fost cel mai frumos si plin de insemnatate an din vietile noastre. Sigur, aveam in plan sa organizam o mica petrecere cu familia si prietenii, dar pana la urma ne-am strans aproape 100 de persoane cu copii cu tot!", a povestit Laura Cosoi pe blogul personal.

Ce a ales fetita de pe tava

Pentru ca este din Iasi, Laura Cosoi a urmat traditia din Moldova, unde fetitelor li se taie motul.

"Mie mi s-a taiat motul, surorii mele la fel, asa ca acum a venit randul Ritei. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie sa aleaga, nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atentia. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificatie mai larga, care sa te duca cu gandul la artist (dupa mama), la stiinta (dupa tata), dar si alte obiecte fiecare cu insemnatatea lui.

Rita a ales un stilou, un banut de argint si pasaportul. Mie mi se pare o varianta buna, nu-i asa? Mai ales ca si eu am ales stiloul si banutul!", a mai spus Laura Cosoi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi Laura cosoi copil

Articole recomandate

Citeste si despre