Cazul Galati. Ce au declarat rudele baiatului. "Nu stiu de ce a plecat plina de sange"

/ / Modificat: 2019-08-07
Cazul Galati. Ce au declarat rudele baiatului.

Rudele baiatului de 14 ani care a intretinut relatii sexuale cu fata gasita plina de sange pe o strada din Galati sustin ca nu a fost vorba de un viol. In casa in care s-au intalnit cei doi adolescenti mai erau prezenti o verisoara a baiatului si o alta ruda a acestuia, au stabilit procurorii.

"A venit politia, am fost cu copilul la Parchet. Credeti ca daca eram acasa se intampla asa ceva? Baiatul vorbeste cu ea de trei-patru luni. O iubeste, s-a dus si acum la ea la spital. Noi nu am stiut. S-au culcat. El are 14 ani, copila la fel. Va dati seama, s-a intamplat un caz nefericit. Ei se iubesc. Daca familia fetei vrea, va dati seama ca luam fata, daca ei vor sa fie impreuna. Acum ea e in plasament.

Daca ne-o dau de acolo si vor si ai ei, noi facem logodna. Nu stiu de ce a plecat plina de sange, ce am auzit si noi ca ar fi avut menstruatie si s-a mai si culcat copilul cu ea.

Medicul legist a contestat, nu a fost viol, a fost de comun acord. Au sarit gardul si s-a dus la o casa a unui copil al meu care nu era acasa. Eu m-am insurat la 14 ani, asta-i legea tiganeasca. Am vorbit si cu bunica, vor vorbi si cu parintii, mama e si ea inchisa si ei ar vrea sa ramana copiii impreuna," a spus bunicul baiatului de 14 ani, citat de monitoruldegalati.ro.

Minorul este cercetat deocamdata in libertate deoarece in acest caz este deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor.

Concluzia procurorilor

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Galati au spus nu a fost vorba despre un viol, iar baiatul de 14 ani, cu care a intretinut relatii sexuale, nu va fi pedepsit pentru ca diferenta de varsta dintre autor si persoana cu care s-a intretinut actul sexual nu este mai mare de trei ani.

In dosar au avut loc audieri si perchezitii domiciliare si s-a dispus o expertiza medico-legala.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Caz galati

Articole recomandate

Citeste si despre