Cati bani vor mosteni copiii lui Bill Gates dupa divortul de Melinda

/ / Modificat: 2021-05-21
Cati bani vor mosteni copiii lui Bill Gates dupa divortul de Melinda

Bill Gates a anuntat ca divorteaza de sotia sa Melinda, dupa un mariaj ce a durat 27 de ani. Fostul cuplu are trei copii, care vor primi dupa separarea parintilor niste sume importante de bani. 

Se pare ca miliardarul vrea sa le ofere copiilor sai sume fixe. Cofondatorul Microsoft a fost mereu discret cu viata sa personala. A preferat sa isi tina departe de presa cei trei copii, doar fiica cea mare, Jennifer, 25 de ani, avand o expunere mai mare. Tot ea a fost singura dintre cei trei copii ai cuplului care a avut si o reactie publica dupa anuntarea divortului parintilor. 

“Buna ziua prieteni, multi dintre voi stiti acum de separarea parintilor mei. Este un moment dificil pentru intreaga noastra familie. Incerc inca sa invat sa ma descurc cu emotiile mele si sa fac acest lucru cat mai bine posibil, la fel ca ceilalti membri ai familiei in acest moment”, a scris Jennifer pe Instagram.

Al doilea copil al lui Bill Gates se numeste Rory, care s-a nascut pe 23 mai 1999 si va implini 22 de ani in curand. Al treilea copil al lui Bill Gates este Phoebe Gates, care s-a nascut pe 14 septembrie 2002 si va implini 19 ani.

Bill si Melinda au decis ca toti cei trei copii ai lor vor primi mostenire cate 10 milioane de dolari fiecare. 

“Nu cred ca toti banii astia ar fi buni pentru ei. Vor primi o parte minuscula din averea mea. Asta inseamna ca ei trebuie sa-si gaseasca singuri drumul in viata”, declara Bill Gates.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre