Cati bani castiga fiica Andreei Esca pe luna. Alexia incaseaza sume uriase

/ / Modificat: 2022-06-22
Cati bani castiga fiica Andreei Esca pe luna. Alexia incaseaza sume uriase

Fiica Andreei Esca este foarte ambitioasa. Dupa ce a terminat scoala, Alexia s-a concentrat pe cariera sa si a fost atenta sa isi asigure viitorul. Acum, Alexia se poate mandri cu incasari uriase din contractele de imagine pe care le-a incheiat cu diverse companii. 

Mai mult, Alexia se poate mandri cu venituri mai mari chiar si decat iubitul sau, Mario Fresh. Alexia activeaza in domeniul influencerilor si are numeroase contracte, care ii aduc venituri substantiale. 

Fiica Andreei Esca are propria companie, Margot Production, pe care a înființat-o în urmă cu doi ani și care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării, potrivit impact.ro. 

Potrivit declarației de la ANAF, Alexia Eram a obținut, anul trecut, o cifră de afaceri de 900.000 de lei, în timp ce iubitul ei a avut o cifră de afaceri de aproape 240.000 de lei în 2021. Fiica Andreei Esca primește lunar peste 8.000 de euro:

 „Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță', a spus Alexia Eram, pentru aceeași sursă.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bani adolescenti

Articole recomandate

Citeste si despre