Catalina Ponor, insarcinata pentru a doua oara! „Dumnezeu ne-a binecuvantat inca o data, mai repede decat ne-am fi putut imagina”

/ / Modificat: 2023-11-27
Catalina Ponor, insarcinata pentru a doua oara! „Dumnezeu ne-a binecuvantat inca o data, mai repede decat ne-am fi putut imagina”

Fosta gimnasta Catalina Ponor este in culmea fericirii. Sportiva si sotul ei asteapta al doilea copil, la mai putin de un an de cand au devenit parintii unui baietel. Campioana olimpica a fost cea care a dat vestea cea mare, printr-o postare pe retelele de socializare.

Catalina Ponor, insarcinata a doua oara!

Catalina Ponor si sotul ei, Bogdan Jianu, vor fi parinti din nou. Cei doi sunt casatoriti din vara anului trecut, iar pe 29 decembrie 2022 au devenit parinti pentru prima oara. Baietelul lor, Vlad, nu a implinit inca un an, dar se pare ca va avea un fratior.

Fosta mare gimnasta a dat vestea cea mare pe retelele de socializare, unde a postat cateva fotografii in care i se vede burtica de gravida. Catalina Ponor a pozat alaturi de sotul ei si de baietelul lor, iar in imaginile publicate radiaza de fericire.

“Dumnezeu ne-a binecuvantat inca o data, mai repede decat ne-am fi putut imagina! Familia noastra se mareste si Vlad va avea un fratior. Suntem foarte nerabdatori sa il cunoastem pe micutul familiei!”, a scris sportiva, in descrierea fotografiilor.

Cei care o urmaresc pe Instagram s-au grabit sa o felicite. Printre cei care au reactionat la vestea ca fosta gimnasta va mai avea un copil se numara si alti fosti campioni la acest sport. Nadia Comaneci, Marian Dragulescu, Larisa Iordache sau Sandra Izbasa i-au lasat comentarii in care au felicitat-o.

Catalina Ponor si Bogdan Jianu formeaza un cuplu de cativa ani buni, iar in 2022 au facut nunta. Intre ei este o diferenta de varsta de 18 ani, insa acest lucru nu a contat atunci cand au decis sa intemeieze o familie. Au facut nunta vara trecuta, iar la scurt timp, Catalina Ponor a anuntat ca asteapta un copil. Fosta gimnasta l-a adus pe lume pe Vlad la finalul anului trecut, iar cateva luni mai tarziu a ramas din nou insarcinata. In 2024, va veni pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

Cine este Catalina Ponor. De 5 ori medaliata la Jocurile Olimpice, a fost inclusa in Gymnastics Hall of Fame

Catalina Ponor este una dintre cele mai longevive gimnaste pe care Romania le-a avut vreodata, fiind participanta la 3 editii ale Jocurilor Olimpice, unde a cucerit 5 medalii. Ea s-a retras din activitate in anul 2017. 

Catalina Ponor a participat la Jocurile Olimpice 2004 din Atena, Grecia, in 2012 la Olimpiada de la Londra si in 2016 la Olimpiada de la Rio. La Atena a castigat medalia de aur, ca membra in echipa romana de gimnastica. De asemenea, ea a castigat la aceeasi olimpiada medalii de aur la barna si sol. La Jocurile Olimpice de vara din 2016 a fost portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere.

La Campionatul European de Gimnastica din 2017 Uniunea Europeana de Gimnastica a anuntat declasarea cu jumatate de punct a dificultatii exercitiului de la sol, la cateva ore de la terminarea concursului, locul ei in finala fiind luat de nemtoaica Pauline Schaefer.

Catalina Ponor a fost inclusa, in 2022, in Gymnastics Hall of Fame, galeria sportivilor care au contribuit esential la dezvoltarea gimnasticii mondiale. Ceremonia a avut loc anul trecut la Oklahoma, Statele Unite, orasul unde locuieste Nadia Comaneci.

Medaliile Catalinei Ponor

  • 2003: Mondialele de la Anaheim: Argint la echipe, barna si sol
  • 2004: Europenele de la Amsterdam: Aur la echipe, barna si sol
  • 2004: Olimpiada de la Atena: Aur la echipe, barna si sol
  • 2005: Europenele de la Debrecen: Aur la barna
  • Mondialele de la Melbourne: Bronz la barna
  • 2006: Europenele de la Volos: Argint la echipe, aur la barna, bronz la sol
  • 2007: Mondialele de la Stuttgart: Bronz la echipe
  • 2012: Campionatele Europene de la Bruxelles: Aur la echipe, aur la barna si argint la sol
  • 2012: Olimpiada de la Londra: Bronz la echipe, argint la sol
  • 2017: Europenele de la Cluj: aur la barna

Surse: wikipedia.org, euronews.ro, mediafax.ro, libertatea.ro
FOTO: instagram.com/catalina_ponor 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Catalina ponor Vedete gravide

Articole recomandate

Citeste si despre