Cat plateste Elena Basescu pentru scoala copiilor sai. Suma e una uriasa. Nu oricine isi permite

/ / Modificat: 2021-09-18
Cat plateste Elena Basescu pentru scoala copiilor sai. Suma e una uriasa. Nu oricine isi permite

Elena Basescu este o mama foarte fericita, chiar daca isi creste singura cei trei copii. Fiica cea mica a lui Traian Basescu nu se plange si este foarte activa. Se implica total in cresterea si educatia celor trei micuti, iar pentru viitorul lor Elena Basescu nu se zgarceste. Sofia, in varsta de 8 ani, si Traian, 6 ani si 9 luni, invata la o scoala privata din Capitala. 

Mai exact, cei doi copii invata la Complexul Educațional Lauder-Reut. Taxele la aceasta scoala privata sunt unele pe masura dotarilor si serviciilor de lux pe care le ofera. Pentru educatia micutilor, Elena Basescu scoate cateva mii de euro pe luna. 

Mai exact, taxa anuală de școlarizare se ridică la valoarea de 10.200 de euro, cost care se poate achita integral sau în rate.

Costul școlii evreiești unde studiază copiii cei mari ai frumoasei brunete include două mese principale (mic dejun și prânz), dar și două gustări. Elevii care învață în acest sistem au toate activitățile extracurriculare incluse, dar și o pregătire remedială și pentru performanță.

Articole recomandate

Citeste si despre