Cat de mare a crescut fiul lui Stefan Banica Jr. Cum a fost surprins cantaretul alaturi de Lavinia Pirva si baietelul lor

/ / Modificat: 2024-03-19
Cat de mare a crescut fiul lui Stefan Banica Jr. Cum a fost surprins cantaretul alaturi de Lavinia Pirva si baietelul lor

 

Stefan Banica jr., impreuna cu sotia sa, Lavinia Pirva, si fiul lor, Alexandru, au fost fotografiati in timp ce se indreptau spre un restaurant din zona de nord a Bucurestiului. 

Artistul a atras atentia cu o tinuta moderna, purtand blugi mulati, sacou si sapca. Artistul evita aparitiile alaturi de familie in emisiuni de televiziune sau evenimente mondene, insa, recent, Stefan Banica jr. a fost surprins alaturi de Lavinia Pirva si fiul lor.  

In imaginile surprinse de cancan.ro, Alexandru era imbracat intr-un trening colorat, in timp ce Lavinia a optat pentru un cardigan maro, ambii purtand si ei sepci. Vezi imaginile AICI.

Anul acesta, Alexandru, fiul lui Stefan Banica jr si al Laviniei Pirva va implini varsta de 5 ani. Lavinia a recunoscut ca s-a ocupat foarte mult de micut si ca i-a dedicat foarte mult timp, chiar daca aceasta este preocupata si cu cariera de artista. Cu toate acestea, persoana care o mai ajuta din cand in cand este mama ei. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stefan banica jr Stefan banica baietel

Articole recomandate

Citeste si despre