Cat de geloasa este Andra. Dezvaluiri picante facute de celebra artista: "Nu imi place sa vad in preajma lui prea mult o femeie care pare ca ar flirta

/ / Modificat: 2023-03-10
Cat de geloasa este Andra. Dezvaluiri picante facute de celebra artista:

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt impreuna de mai bine de doua decenii si intotdeauna au fost un exemplu. Se iubesc foarte mult, au o familie superba, iar recent artista a facut cateva dezvaluiri picante despre casnicia lor. 

Intr-un interviu pentru Viva.ro, Andra a marturisit ca este geloasa, insa nu duce la extrem acest sentiment. Relatia sa cu Catalin Maruta se bazeaza in primul rand pe respect si incredere. 

De asemenea, vedeta a dezvăluit că ea crede în fidelitatea absolută.

"Mici gelozii întotdeauna sunt. Sunt sigură pe relația noastră, dar nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el. Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez.

Fiecare are telefonul lui, nu ne căutăm mesaje. Noi ne știm parolele și ne putem debloca telefoanele, de multe ori iau telefonul lui pentru că am nevoie și i-am dat lui David telefonul meu să se joace sau să sune un coleg, dar nu pentru a verifica. Și invers este valabil. Cătălin poate lua telefonul meu să facă o poză sau să sune, dar nu facem investigații, pentru că avem încredere unul în altul. Suntem soț și soție, nu detectivi particulari", a marturisit Andra pentru sursa citata. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andra maruta Vedete Mamici celebre Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre