Cat de emotionant! Cum l-a schimbat pe Smiley venirea pe lume a fiicei sale: "Este o calatorie fascinanta, care iti deschide ochii"

/ / Modificat: 2024-05-25
Cat de emotionant! Cum l-a schimbat pe Smiley venirea pe lume a fiicei sale:

 

Viata lui Smiley s-a schimbat radical de cand a devenit tatic. A reusit sa imbine cu succes cariera muzicala cu viata de tatic. 

Este foarte implicat in educatia si crestea micutei Josephine, iar recent a vorbit in cadrul unui podcast cum l-a schimbat venirea pe lume a fiicei sale. Fiica sa, alaturi de Gina Pistol, i-a oferit cele mai pretioase lectii de viata. 

Artistul a mai marturisit ca fiica lui il suprinde in fiecare zi. Viata alaturi de Josephine este o experienta unica si diferita, spune artistul. 

„In fiecare zi, fiica mea ma surprinde cu ceva nou. Este o experienta unica, care te provoaca in toate privintele si te schimba in bine. Te invata altruismul, te invata sa pui pe altcineva pe primul plan, instinctiv.

Este o calatorie fascinanta, care iti deschide ochii catre empatie si atentie. Aduce cu sine frici, anxietati si tot felul de provocari. Te infurii, te straduiesti sa fii mai bun. Te surprinzi zambind la lucruri la care nu te-ai fi gandit ca o sa razi”, a marturisit Smiley in podcastul lui Radu Tibulca. 

Smiley si Gina Pistol vor sa se mute 

Pentru el, a fi parinte inseamna sa te dedici nevoilor copilului mai presus de ale tale. De aceea, odata cu trecerea timpului si cresterea fiicei lor, Smiley si Gina iau in considerare sa se mute din locuinta lor actuala.

„Doresc ca fiica mea sa creasca intr-o comunitate, sa aiba prieteni in cartier si acces la diverse facilitati. Poate isi va dori sa danseze, sa cante sau sa faca sport. Zona in care locuiesc acum nu ofera multe optiuni in acest sens.

De aceea, ne gandim la aceasta schimbare, desi pentru mine, casa actuala este perfecta. Totusi, eu petrec foarte putin timp acasa. In pandemie, am stat cel mai mult acasa”, a explicat prezentatorul de la Romanii au Talent.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dezvoltare emotionala copii Smiley Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre