Care este numele real al cantaretei Beyonce. Mama artistei a explicat ca acesta este de fapt numele de familie

/ / Modificat: 2024-02-14
Care este numele real al cantaretei Beyonce. Mama artistei a explicat ca acesta este de fapt numele de familie

 

In realitate, Beyoncé este un nume de familie si nu un prenume, dupa cum a explicat mama artistei,  Tina Lawson (cunoscuta anterior sub numele de Tina Knowles).

"Multa lume nu stie ca Beyoncé este numele meu de familie. Este numele meu de fata, (inainte de a ma casatori) ma chema Celestine Beyonce, iar la vremea respectiva nu era cool sa ai acest nume ciudat. Am vrut ca numele meu sa fie Linda Smith, pentru ca acelea erau numele cool", a recunoscut ea in cadrul unui podcast.

Tina Knowles a dezvaluit, de asemenea, ca mai multi membri ai familiei sale nu poarta numele Beyoncé, ci Beyincé, care este numele de familie corect si care, de altfel, este de origine franceza.

"Cred ca eu si fratele meu Skip am fost singurii care am avut numele de familie B-E-Y-O-N-C-E. Si este interesant, pentru ca am intrebat-o pe mama: "De ce numele fratelui meu este scris B-E-Y-I-N-C-E?", iar mama a spus: "Asa au pus in certificatul tau de nastere".

"Asa ca i-am spus: 'Ei bine, de ce nu ai pledat si nu ai obtinut o corectie. Iar ea mi-a spus ca a facut-o o data, dar i-au spus sa se bucure ca a primit un certificat de nastere, pentru ca nu primeau certificate de nastere la acea vreme", a spus Tina.

Numele real al artistei este Beyoncé Giselle Knowles si s-a nascut pe 4 septembrie 1981 in Texas.

Mama lui Beyonce, superba la 70 de ani 

Mama celebrei cantarete Beyonce arata fabulos la cei 70 de ani. Se vede clar de unde a mostenit artista frumusetea. 

Tina Knowles este foarte activa pe retelele de socializare, iar pe contul de Instagram are peste 4 milioane de urmaritori. Ea este antreprenoare, designer de moda si se implica activ in acte de caritate. Mama lui Beyonce este cunoscuta peste Ocean si pentru infiintarea marcilor House of Dereon si Miss Tina.

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre