Cabral si Andreea Ibacka au dezvaluit numele baietelului lor chiar in a doua zi de Craciun

/ / Modificat: 2021-12-28
Cabral si Andreea Ibacka au dezvaluit numele baietelului lor chiar in a doua zi de Craciun

Andreea si Cabral Ibacka au devenit parinti din nou in urma cu trei luni. Actrita a adus pe lume un baietel, iar acum Namiko, fetita celor doi este in culmea fericirii ca are un fratior cu care sa se joace. 

Timp de trei luni insa, Cabral si Andreea nu au dezvaluit ce nume au ales pentru baietelul lor. Marea surpriza a venit chiar a doua zi de Craciun, cand cei doi au spus ce nume poarta micutul. 

După luni de zile, Andreea și Cabral au decis să anunțe numele fiului lor. Vedeta i-a făcut chiar și o pagina de socializare micuțului.

Potrivit Andreei Ibacka, fiul ei poartă numele Tiago, iar actrița a dezvăluit acest lucru printr-un glob de Crăciun pe care l-a poziționat în brad, alături de un alt globuțel cu numele fiicei sale, Namiko. De asemenea, soția lui Cabral i-a făcut micuțului chiar și o pagină de socializare pe Instagram, acolo unde a postat câteva imagini cu el mic. „Crăciun cu pitici, Crăciun fericit! ♥️🎄 La fel să fie și în casele voastre! 🤗 Hubby Cabral Daughter Namiko Son Tiago Ibacka', a scris Andreea Ibacka pe rețelele sociale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre