Cabral, mai sincer ca niciodata. Ce spune despre al patrulea copil: “Vreau sa fac un anunt”

/ / Modificat: 2024-01-26
Cabral, mai sincer ca niciodata. Ce spune despre al patrulea copil: “Vreau sa fac un anunt”

Cabral este unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV, dar si un familist convins. Vedeta de la Pro TV are trei copii, o fiica din casatoria cu Luana Ibacka si o fetita si un baiat alaturi de sotia lui actuala, Andreea. Prezentatorul se descurca foarte bine in rolul de tatic, astfel ca multi s-au intrebat, la un moment dat, daca el si sotia lui se gandesc sa isi mai mareasca familia.

Invitat recent in emisiunea colegului lui, Catalin Maruta, Cabral a vorbit despre viata de familie. Inainte de a primi intrebari cu privire la un alt copil, prezentatorul TV a tinut sa lamureasca faptul ca nu va mai exista un alt copil in familia lor.

„Vreau sa fac si un anunt: sotia mea nu este gravida! Nu, nu, ajunge, gata! Ma bazez pe tine, eu am facut, gata!”, a spus prezentatorul, in emisiunea „La Maruta”.

"Mi-am smuls trompele, nu le-am legat", a glumit Cabral, care are deja trei copii: Inoke, Namiko și Tiago.

Cea mai mare fiica a lui Cabral are 21 de ani si este deja pe picioarele ei. Tanara locuieste in Olanda, unde studiaza si munceste. Cabral, sotia lui si cei doi copii ai lor o viziteaza acolo, iar de Sarbatori, Inoke a venit in tara. Prezentatorul a mai povestit ca fiica sa cea mare se intelege foarte bine cu fratii ei mai mici si ca profita de fiecare ocazie, pentru a petrece timp impreuna.

Cei doi copii pe care Cabral ii are alaturi de sotia lui, Andreea, au 5, respectiv 2 ani. Astfel, intre fiica cea mare a vedetei si mezinul familiei este o diferenta de varsta de 19 ani. Mai in gluma, mai in serios, Catalin Maruta i-a spus lui Cabral ca in curand ar putea deveni bunic, daca fiica lui cea mare decide sa isi intemeieze o familie. Prezentatorul de la „Ce spun romanii” nu a ascuns faptul ca il inspaimanta acest gand si ca inca nu se simte pregatit sa aiba nepoti, vrand sa se mai bucure de copiii lui, asa cum ii are in prezent.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral copii Cabral

Articole recomandate

Citeste si despre