Cabral le cere sfatul parintilor de pe internet. Situatia cu care se confrunta prezentatorul TV: “Sa-mi explice si mie un parinte cum e”

/ / Modificat: 2023-09-28
Cabral le cere sfatul parintilor de pe internet. Situatia cu care se confrunta prezentatorul TV: “Sa-mi explice si mie un parinte cum e”

Atunci cand nu apare la televizor, Cabral este tatic full time. Prezentatorul TV are experienta, pentru ca fiica lui cea mare este deja adult, insa acest lucru nu ii garanteaza succesul in orice situatie cu cei mici. Atunci cand vine vorba despre Namiko si Tiago, cei doi copii pe care ii are alaturi de Andreea, Cabral intampina si situatii dificile, cu care se confrunta majoritatea parintilor.

Din cand in cand, prezentatorul de la Pro TV povesteste pe retelele de socializare, in stilul caracteristic, plin de umor, anumite momente din viata de tatic. Recent, Cabral a recunoscut ca se confrunta cu o mare problema atunci cand vine vorba despre culcatul copiilor si i-a intrebat pe cei care il urmaresc pe Facebook daca si ei intampina situatii similare.

Cabral a relatat ca, atunci cand vine seara, Tiago si Namiko sunt plini de energie si este aproape imposibil sa ii convinga sa se culce, desi apeleaza la toate metodele.

„Rog si eu acum, public, asumat, sa-mi explice si mie un parinte cum e cu copiii aia perfecti care se culca la 20:00 si dorm pana la 07:30. Ca astia ai mei ori au softul stricat, ori au mostenit frichineala (…) de la tac'su, ori nu stiu ce au, ca nu vor sa doarma, manenema, orice le-as face! Daca ii pun in pat la 20:00... e ca si cum as baga gaina vie in cuptor! De nu se frichinesc, se rostogolesc, se smotocesc... tocesc cearceafurile alea de le fac chiloti!

Le vorbesc frumos, le spun povesti, le pun muzica... mai am sa le dansez la bara si sa le cant la harpa, ca tot degeaba, nu adorm! Si daca se intampla sa adoarma - ca prin minune - la 21:00... m-am nenorocit! La 05:00 A.M. umbla prin casa de zici ca-s in Zombie 3 - Invierea!!! Spuneti-mi si mie, va roaga fratele vostru din Berceni, cum e sa ai un copil din ala din film, de-l bagi in pat, il pupi pe frunte, ii urezi "Noapte buna, tati te iubeste!" si el inchide ochii fericit si doarme ca nebunu' pana la 07:00 dimineata! Ca pe ai mei... pana nu-i amenint cu cutitele de bucatarie, nu-i conving sa stea lipiti de cearceafurile alea! Va multumesc. p.s. Bine ca nu se vad cearcanele la afro-romani, ca eram desfigurat deja!”, a scris Cabral, pe internet.

Postarea a primit peste 30.000 de aprecieri si 3.000 de comentarii din partea celor care il urmaresc pe prezentator pe Facebook. Majoritatea reactiilor au fost in aceeasi nota umoristica.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sfaturi Sfaturi parinti Cabral

Articole recomandate

Citeste si despre