Cabral, Andreea Ibacka si copiii lor pleaca din Romania inainte de Craciun: "Ne asteapta"

/ / Modificat: 2023-12-04
Cabral, Andreea Ibacka si copiii lor pleaca din Romania inainte de Craciun:

Luna decembrie este luna cadourilor, dar si a vacantelor pentru multi romani. Daca la noi nu sunt sanse prea mari sa ninga pana la Craciun, Cabral, sotia sa si cei doi copii ai lor merg in cautarea zapezii, dar si a lui Mos Craciun, intr-o vacanta la care orice copil, mic sau mare, viseaza. Cei patru isi fac bagajele sa plece in Laponia, acasa la Mos Craciun, iar Andreea Ibacka a fost cea care a impartasit bucuria cu cei care o urmaresc pe retelele de socializare.

Chiar daca o astfel de vacanta poate fi o provocare pentru familiile cu copii mici, in special din cauza drumului si a diferentei de temperatura, Cabral si Andreea si-au facut curaj sa le ofere copiilor lor, in varsta de 5 si 2 ani, aceasta vacanta unica. Cele doua vedete, impreuna cu Namiko si Tiago, copiii lor, vor merge acasa la Mos Craciun, cu putin timp inainte de sarbatori.

„La noi prima zapada pe anul acesta s-a lasat cu chiote de bucurie. Nu ca s-ar fi umplut ograda de nameti, dupa cum se vede in Berceni n-avem nici de o bataie cu bulgari… Ideea e ca am sarbatorit si ne-am imbratisat de mama focului (legenda spune ca inca ne imbratisam) stiind ca in curand primim zapada cat vezi cu ochii.

LAPONIA, veniiiiim! Un vis devenit realitate! Ne asteapta Aurora Boreala, plimbari cu sania trasa de husky, momente de tandrete cu renii zglobii, plimbare cu snowmobilul si mai ales intalnirea din orasul Rovaniemi cu Mos Craciun in persoana (vorbitor de limba romana), cu elfii sai ce impacheteaza cadouri si cu doamna Craciun, alaturi de care vom coace prajituri. (...) Promitem sa va tinem la curent cu pregatirile si cu intreaga aventura”, a scris sotia lui Cabral pe retelele de socializare.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral copii Cabral Mos craciun

Articole recomandate

Citeste si despre