Britney Spears vrea sa cumpere custodia copiilor

/ / Modificat: 2007-09-17
Britney Spears vrea sa cumpere custodia copiilor

Rasturnare de situatie in cazul bataliei pentru custodia celor doi copii ai lui Britney Speras. Satula de acuzele aparute in ultimele luni in presa, Britney este hotarata sa rezolve problema celor doi micuti cu ajutorul unei sume de bani. Potrivit News of the World, Britney este gata sa-i ofere fostului sot, K-Fed, 2 milioane de lire sterline pentru custodia totala a celor doi copii: Jayden James si Sean Preston.

"Britney este o mama devotata, in ciuda stilului de viata dezordonat. Copiii inseamna totul pentru ea. Acum insa, a inteles ca lucrurile au luat o turnura nefavorabila pentru ea, drept urmare vrea sa rezolve definitiv problema. Este speriata si stie ca in instanta nu va obtine custodia totala a copiilor.

De aceea, a decis sa ajunga la o intelegere cu Kevin", a declarat o sursa din anturajul lui Britney Spears.

Decizia cantaretei a venit dupa "palma" pe care a luat-o miercuri. Atunci, Kevin Federline a organizat o petrecere pentru fiul sau Jayden, la un restaurant din Los Angeles, iar Britney nu a fost invitata. Mai mult, la petrecere au fost prezenti parintii cantaretei si sora mai mica. "A fost o zi grea pentru Britney. Insa in loc sa-si inece amarul prin cluburi, Britney a stat acasa si a plans toata noaptea", a declarat aceeasi sursa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre