Britney Spears, mama pentru a treia oara la 40 de ani. Reactia ciudata pe care a avut-o sotul artistei

/ / Modificat: 2022-04-12
Britney Spears, mama pentru a treia oara la 40 de ani. Reactia ciudata pe care a avut-o sotul artistei

Cantareata Britney Spears a uimit pe toata lumea. Artista a marturisit ca este insarcinata pentru a treia oara la 40 de ani. Vedeta a dat marea veste printr-un mesaj emotionant postat pe retelele de socializare.

Cântăreața mai are doi copii, pe Sean Preston, în vârstă 16, și Jayden James, în vârstă de 15 ani. Fiii vedetei locuiesc împreună cu tatăl lor, Kevin Federline.

„Am slăbit atât de mult pentru a merge în călătoria mea în Maui, doar pentru a mă îngrășa la loc… M-am gândit „Doamne… ce s-a întâmplat cu stomacul meu????'. Soțul meu a spus „Nu, ești însărcinată cu mâncare, prostuțo!!!' Așa că am făcut un test de sarcină… și uhhhhh ei bine… voi avea un copil… 4 zile mai târziu am rămas puțin mai însărcinată de la mâncare. Crește pe zi ce trece (burta n.r.). Dacă sunt doi copii acolo, o iau razna!

Evident că nu voi mai ieși atât de mult în oraș din cauza paparazzilor care mă vor fotografia pe bani așa cum din păcate au făcut-o deja… e greu pentru că atunci când am fost însărcinată am avut depresie perinatală… trebuie să spun că e absolut oribil… femeile nu vorbeau despre asta pe atunci… unii oameni considerau că este periculos dacă o femeie se plângea așa cu un copil… dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi… mulțumesc lui Isus că nu trebuie să ținem această durere un secret… De data asta voi face yoga în fiecare zi!!! Împrăștiind multă bucurie și iubire!!', a scris Britney Spears pe Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre